Zonwering Zutphen

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Zutphen

Ben je woonachtig in de omgeving van Zutphen en op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zonwering? Dan ben je op de juiste pagina belandt! Sinds jaar en dag (15+ jaar ervaring) is Mijnzonweringen specialist op het gebied van alles dat met buitenzonwering te maken heeft. We zijn er trots op dat we al honderden mensen blij hebben mogen maken met hun zonwering.

Mijnzonweringen is een label van het merk Woninginrichting-Aanhuis (te zien tijdens VTwonen) Zutphen en Apeldoorn. Je bent van harte welkom in een van de twee showrooms.

Maak kennis met onze adviseus voor een gratis en vrijblijvend advies op het gebied van zonwering. De heren denken graag met je mee onder het genot van een kopje koffie.

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Zonwering Zutpen; kwaliteit in de regio

Mijnzonweringen levert een hoogwaardige kwaliteit aan zonweringen (onder andere markiezen en rolluiken) in Zupthen en de omliggende regio. De producten die we plaatsen worden in Nederland gefabriceerd, zo weten we zeker dat we jou helpen met de beste producten. 

Door onze ervaring in de wereld van de buitenzonweringen weten we dat er naast goede producten ook veel minder goede producten zijn op de markt. Na 15+ jaar ervaring hebben we het kaf van het koren weten te scheiden en komen we iedere keer weer terug bij dezelfde betrouwbare leveranciers. 

Hoe lang is jullie levertijd?

De levertijden van de zonwering verschillen erg per specifiek product. Daarom is het erg lastig om harde uitspraken te doen over de levertijd. In ieder geval kun je uitgaan van een levertijd van minimaal 4 weken.

Door de uitbraak van Covid-19 is het in sommige gevallen een lastige situatie qua beschikbaarheid van grondstoffen en transport. Per specifiek geval proberen we heel nauwkeurig in de gaten te houden hoe het qua levertijd zit. In elk geval kun je ervan uitgaan dat we zo snel mogelijk proberen te leveren. Heb je vragen over een specifiek product? Stel ze gerust, onze adviseurs helpen je graag met vragen over levertijden. 

Wanneer ben ik welkom in de showroom?

De showroom van Mijnzonweringen is geopend op dinsdag tot en met zondag. Deze openingstijden gelden voor onze vestiging in Zutphen. Zie hieronder de volledige openingstijden:

  • dinsdag: 10:00 – 17:30
  • woensdag 10:00 – 17:30
  • donderdag 10:00 – 17:30
  • vrijdag 10:00 – 17:30
  • zaterdag 10:00 – 17:30
  • zondag 10:00 – 17:30

Hoe ziet de showroom eruit?

De showrooms van Mijnzonweringen in Zutphen en Apeldoorn staan vol met inspiratie aan buitenzonwering en woninginrichting. Bij Mijnzonweringen is alles aanwezig op het gebied van buitenzonwering. Of het nu gaat over brochures of de kwaliteit van de echte producten zelf; we hebben alles in huis. Kom het gerust beleven, je bent altijd van harte welkom. Met en zonder afspraak staat de koffie klaar. Mocht je geen afspraak hebben en toch even langs willen komen; wanneer onze adviseurs tijd hebben helpen zij je graag.

Aan huis kantoor

Onze zonweringen worden in de gehele Achterhoek en omgeving geplaatst. Onlangs hebben we onder andere zonweringen in Eefde, Vorden, Doetinchem, Achterhoek, ‘s-Heerenberg, Dieren en Eerbeek mogen plaatsen. 

Welke service kan ik verwachten bij Mijnzonweringen?

Bij Mijnzonweringen omschrijven we onze service als ontzorging van A tot Z. Praktisch genomen bedoelen we hiermee dat jij gedurende het proces van oriëntatie tot uiteindelijke realisatie van de zonwering niets hoeft te doen buiten het maken van een keuze (hier kunnen onze adviseurs je uiteraard in adviseren). 

Het proces begint allemaal bij een gratis en vrijblijvend advies. Hier bespreken we alle mogelijkheden. Zie je het zitten? Dan geven we er een klap om en gaan we inmeten. Na het inmeten ontvang je van ons de definitieve offerte en gaan we na akkoord produceren. Na plaatsing ontvang je van ons adequate nazorg waar nodig. 

Wordt zonwering op maat gemaakt?

Ja, alle zonweringen worden bij ons op maat gemaakt. Hoe we dat aanpakken? Wanneer je bij ons in de showroom bent geweest, we je hebben geadviseerd en jij de voor jou juiste keuze hebt gemaakt dan komen we bij je inmeten. Tijdens het inmeten komt een van onze zonwering specialisten bij je langs om te kijken op basis van welke maten jouw zonwering geproduceerd dient te worden. De maten worden netjes opgenomen en we produceren jouw zonwering. Daarna wordt de op maat gemaakt zonwering netjes bij jou thuis geplaatst.  


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak