Uitvalschermen

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Uitvalschermen

Bekijk je de mogelijkheden van een of meerdere uitvalschermen bij jou thuis? Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig uitvalscherm? Een uitvalscherm is een ideale manier om de zon te weren om zo verkoeling en vervelende lichtinval tegen te gaan.

Mijnzonweringen is al meer dan 15+ jaar specialist op het gebied van uitvalschermen en zonwering. Inmiddels hebben we al vele honderden projecten met succes af mogen ronden. Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (onder andere bekend van VTwonen).

Onze adviseurs geven je met alle plezier een gratis en vrijblijvend advies. een van onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn. De koffie staat klaar.

Scherm-grijs-wit

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

We geven je een gratis en vrijblijvend advies. De koffie staat klaar.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Kwalitatief hoogwaardige uitvalschermen

Bij Mijnzonweringen vind je enkel de hoogste kwaliteit uitvalschermen. Wij vinden namelijk dat in jouw leefomgeving enkel de hoogste kwaliteit voldoende is. Jouw leefomgeving is namelijk de plaats waar jij dagelijks de meeste tijd doorbrengt. Daar hoort kwaliteit en maatwerk bij. 

Mijnzonweringen werkt samen met de meest hoogwaardige merken als het aankomt op uitvalschermen. Welk uitvalscherm het best bij jou past zoeken we graag samen met je uit bij ons in de showroom. Een van de experts adviseert je met alle plezier over de veelvoud aan mogelijkheden. 

Je bent van harte welkom in een van onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn. Zo kun je met eigen ogen eerst zien en aanschouwen wat nou de kwaliteit is van de producten waarin je geïnteresseerd bent. Want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om. 

Ontzorging van A tot Z

Bij Mijnzonweringen word je ontzorgd van A tot Z. Wat we daarmee bedoelen is dat je vanaf het eerste – uiteraard gratis en vrijblijvend – gesprek tot en met de oplevering van de plaatsing helemaal niets hoeft te doen. Wij regelen alles voor je. Echt alles.

Jij hoeft alleen bij ons in de showroom langs te komen voor een advies. Of we komen bij jou langs, zodat we jouw leefomgeving direct zien en deze mee kunnen nemen in het advies. 

Nadat je eruit bent komen wij alle maten inmeten en wordt alles definitief gemaakt. Wij plaatsen de bestelling en maken een planning, welke goed voor jou uitkomt. Dan zullen we de uitvalschermen voor je plaatsen zodat jij écht kunt gaan genieten van deze heerlijke aanwinst. 


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak