Horren

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Horren

Ben je op zoek naar stevige, duurzame horren? Wil je topkwaliteit en zoek je iemand die ze ook nog eens voor je kan installeren? Dan zit je hier helemaal goed.

Mijnzonweringen is al meer dan 15 jaar expert in zonwering en geeft advies over alles wat met horren te maken heeft. Je hebt ons misschien al eens gezien bij Woninginrichting-Aanhuis in Zutphen en Apeldoorn, waar we ook bekend zijn van onze samenwerking met VTwonen.

Onze adviseurs, Gerdo en René, helpen je graag verder in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. De koffie staat altijd voor je klaar!

Raam horren

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Je bent van harte welkom in onze showroom. Je krijgt van ons een gratis en vrijblijvend advies.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Horren als ideale oplossing tegen insecten en zonlicht

Horren zijn niet alleen een praktische toevoeging aan je huis, maar ook esthetisch gezien een slimme keuze. Ze bieden namelijk bescherming tegen insecten en kunnen, afhankelijk van het type, ook helpen bij het filteren van zonlicht. Een hor brengt zowel functionaliteit als stijl naar je woning.

Door hun fijnmazige structuur laten horren frisse lucht binnen terwijl ongewenste gasten zoals vliegen en muggen buiten blijven. In vergelijking met andere soorten zonwering of insectenwering bieden horren een subtiele, bijna onzichtbare barrière. Dit betekent dat je van het buitenlicht kunt genieten zonder compromissen te moeten sluiten op het gebied van comfort of uitzicht. Horren zijn dus een uitstekende keuze voor wie functionaliteit wil zonder in te boeten op stijl.

Maatwerk en ontzorging als uitgangspunt

Bij Mijnzonweringen staat maatwerk en volledige ontzorging centraal. Want zeg nou zelf, je huis moet toch precies passen bij jouw persoonlijke stijl en wensen? Thuis is waar je dag in, dag uit tijd doorbrengt, dus wij geloven sterk in de waarde van maatwerk. Of het nu gaat om de kleur, grootte of het design, we zorgen ervoor dat het helemaal naar jouw hand is.

Van het eerste vrijblijvende advies tot de uiteindelijke installatie en alle service die je mogelijk nodig hebt, bij ons draait alles om jou ontzorgen. Jij hoeft alleen maar je wensen kenbaar te maken; de rest regelen wij. Zo simpel is het.


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak