Zonwering Vorden

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Vorden

Kom je uit Vorden, of de omgeving van Vorden? Oriënteer je je op de aanschaf van zonwering? Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zonwering? Allemaal ja’s? Dan zit je goed bij Mijnzonweringen.

Mijnzonweringen is een partij met ervaring op het gebied van woninginrichting en buitenzonweing (15+ jaar). Met inmiddels vele honderden projecten aan ervaring durven we ons expert te noemen. Mijnzonweringen is onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend advies in een van onze showrooms. Of op locatie, als een bezoek aan de showroom niet past. Adviseurs Gerdo en René helpen je graag verder. De koffie staat in ieder geval klaar.

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kunnen we je helpen met zonwering? Kom langs voor een vrijblijvend advies in showroom

Zonwering Vorden

Op zoek naar zonwering en woonachtig in de buurt van Vorden? Wij kunnen je helpen. Mijnzonweringen is sinds jaar en dag specialist als het aankomt op zonweringen. 

Maandelijks helpen we mensen uit Vorden en de Achterhoek met het realiseren van hun nieuwe buitenzonweringen.

Onlangs hebben we zonweringen mogen plaatsen Zutphen, Eefde, Doetinchem, Achterhoek, ‘s-Heerenberg, Dieren en Eerbeek

Ontzorging van a tot z

Bij Mijnzonweringen word je ontzorgd van A tot Z wanneer we je helpen met nieuwe zonwering. Ontzorging begint volgens ons al op het moment dat je bij ons langskomt voor het eerste kennismakingsgesprek / adviesgesprek. 

We helpen je graag met het onderzoeken van de mogelijkheden op basis van jouw behoeften. Daarna meten we het gehele project bij je in. Vervolgens gaat de productie van start bij écht Nederlandse bedrijven, bedrijven waar we al jaren op vertrouwen!

Wanneer de producten zijn gearriveerd komen we zo snel als mogelijk bij jou langs om alles te plaatsen. Tevreden? Top! Niet helemaal tevreden? Laat het ons weten, we komen bij je langs om alles in orde te maken zodat je geheel tevreden bent met het eindresultaat. 

Alleen de hoogste kwaliteit

Mijnzonweringen plaatst enkel producten van de hoogste kwaliteit van Nederlandse komaf. Deze Nederlandse bedrijven zijn clubs waar we al jaren van op uit kunnen. We zijn bij deze organisaties terecht gekomen na jaren van uitvoerig testen en onderzoeken. Iedere keer weten we gewoon zeker dat we de hoogste kwaliteit producten garanderen en dat we jou daar blij mee kunnen maken. Bij Mijnzonweringen tref je alleen de hoogste kwaliteit!

Vragen die veel voorbij komen

Mensen die voor het eerst langskomen bij Mijnzonweringen hebben altijd wel één of meerdere vragen. Deze beantwoorden we natuurlijk met alle plezier. Echter is het soms voor jou ook al handig om van te voren te weten waar je aan toe bent. Daarom bespreken we hier enkele vragen die we veel voorbij horen komen.

Met welke levertijd dien ik rekening te houden?

Wanneer er geen gekke dingen aan de hand zijn kun je normaliter rekening houden met een levertijd van 6 tot 8 weken bij Mijnzonweringen. Dit is vanaf het moment van het inmeten tot en met de daadwerkelijke oplevering van de zonwering. Helaas, door omstandigheden, is er op het moment van schrijven (14-10-21) in veel gevallen sprake van een vertraagde levertijd.

Zoals je misschien vernomen hebt heeft de vertraagde levertijd onder andere te maken met de tekorten op het gebied van grondstoffen waarmee de zonweringen geproduceerd worden. Ook wegens schaarste op het gebied van logistiek is het op moment van schrijven in sommige gevallen lastig om producten op de juiste plaats te krijgen. Zoals je van ons gewend bent doen we er alles aan om de levertijden zo kort mogelijk te houden. 

Worden de zonweringen op maat gemaakt?

Inderdaad, bij Mijnzonweringen wordt iedere zonwering geheel op maat geproduceerd qua kleur en maatvoering. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we rekening houden tijdens het adviesgesprek en het inmeten om er zo voor te zorgen dat de zonwering precies past bij jouw wensen en behoeften. We gaan graag het gesprek met je aan om jouw leefomgeving nóg iets mooier te maken. 

0575-471403

Maak Afspraak