Zonwering Doetinchem

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Doetinchem

Woon je in Doetinchem of in de omgeving van Doetinchem? Zoek je een partij die je kan helpen met het adviseren en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige zonwering? Dan ben je op de goede website aangekomen.

Mijnzonweringen is dé partij op het gebied van buitenzonwering. Met inmiddels 15+ jaar ervaring en met 10 vakspecialisten die dagelijks mensen blij maken met zonwering durven we onszelf inmiddels specialist te noemen op het gebied van zonwering. We zijn er trots op dat we al honderden projecten hebben afgerond in de loop der jaren.

Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend advies bij ons in de showroom (te Zutphen of in Apeldoorn). Onze adviseurs denken graag met je mee over de mogelijkheden van buitenzonwering.

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Zonwering Doetinchem; de beste kwaliteit in de omgeving

Na jaren van testen van verschillende leveranciers durven we te stellen dat we bij Mijnzonweringen de beste kwaliteit zonweringen kunnen leveren in de omgeving van Doetinchem. 

Al onze zonweringen zijn van Nederlandse komaf en zijn uitvoerig getest. Met trots kunnen we stellen dat onze zonweringen de tand des tijds hebben doorstaan. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met een door ons geplaatste zonwering bij jou dan zorgen we er áltijd voor dat dit mankement zo snel als mogelijk weer verholpen wordt middels een, uiteraard, gratis servicebeurt. 

Onze monteurs hebben zo’n 15 jaar ervaring met het adviseren, inmeten en plaatsen van buitenzonwering. Hierdoor kunnen we jou altijd van het beste advies voorzien en ervoor zorgen dat de zonwering perfect geplaatst wordt. 

Hoe lang is jullie levertijd?

Door omstandigheden zoals Covid-19 en schaarste op het gebied van logistiek en grondstoffen zijn er mogelijke vertragingen op het gebied van levertijden en plaatsingen van zonwering. 

Je mag weten dat we in de startblokken staan om mensen te helpen met hun zonwering. Echter, wegens de tekorten is het in sommige gevallen gewoonweg wachten totdat de materialen arriveren en we van start kunnen. 

LET OP: het is niet in ieder geval zo dat de levering van de zonwering is uitgesteld. Wanneer je benieuwd bent naar levertijden van een specifiek product dan kun je altijd even contact opnemen met een van de adviseurs. Zij vertellen je met alle plezier hoe lang de levertijd van specifieke producten zijn. Aarzel niet en neem vandaag per e-mail, telefoon of contactformulier nog even contact op met onze adviseurs.

Waar zit jullie showroom?

De showrooms van Mijnzonweringen zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn. In deze showrooms vind je onder andere buitenzonwering, meubels, alles dat met woninginrichting te maken heeft en bijbehorende accessoires.

Van dinsdag tot en met zaterdag zijn geopend van tien uur ’s ochtends tot en met half zes in de namiddag. Kun je op deze tijden helemaal niet? Maak dan een afspraak buiten de openingstijden en kom eens langs in de avond of op zondag. Uiteraard kunnen we ook bij jou langskomen, geen enkel probleem. Geef je voorkeuren per e-mail, telefonisch of in een contactformulier even door. We pakken het graag met je op en maken ook jou graag blij met (nieuwe) buitenzonwering. 

Wat is jullie werkgebied?

Mijnzonweringen werkt in principe in een straal van zeker 50 kilometer. Zo proberen we het grootste gedeelte van het oosten van NL en de Achterhoek te beslaan en blij te maken met buitenzonwering. Doetinchem valt gelukkig ruim binnen de straal van 50 vierkante kilometer.

Onlangs hebben we onder andere zonweringen mogen plaatsen in Eefde, Vorden, Doetinchem, Achterhoek, ‘s-Heerenberg, Dieren.

Ben je op onze website terechtgekomen maar zit je net buiten de 50 kilometer vanaf Zutphen of Apeldoorn? Geen enkel probleem, stuur ons even een bericht of contactverzoek en we zoeken graag samen met jou naar de mogelijkheden om te kijken of we je toch kunnen helpen met het plaatsen van buitenzonwering. Vanuit Doetinchem staan onze adviseurs voor je klaar. Mogen we je snel in een van onze showrooms verwelkomen?

0575-471403

Maak Afspraak