Knikarmscherm

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Knikarmscherm

Ben je op zoek naar een knikarmscherm? Kwalitatief hoogwaardig en heb je geen zin in gezeur? Mijnzonweringen helpt je van A tot Z; vanaf een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek tot en met de plaatsing van het knikarmscherm.

Mijzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen). Sinds jaar en dag (15+ jaar) maken we mensen blij met zonweringen. Inmiddels staat de teller op vele honderden zonweringen die we hebben mogen plaatsen. Hier zijn we trots op.

Specialisten Gerdo en René adviseren je met alle plezier over de mogelijkheden van een knikarmscherm of andere zonwering in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. De koffie staat klaar.

knikarmscherm

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Advies nodig? Je krijgt van ons eens gratis en vrijblijvend advies in de showroom. Gratis en vrijblijvend.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Kwalitatieve knikarmschermen

Een knikarmscherm zorgt voor verkoeling en schaduw, heerlijk! Een bijkomend voordeel van de schaduw is de bescherming tegen UV-straling. Met de tegenwoordig hete zomers in Nederland is deze bescherming geen overbodige luxe. 

De knikamschermen van Mijnzonweringen worden op maat geproduceerd en kunnen volledig naar wens gemaakt worden. Denk hierbij onder andere aan de kleur en de afmeting van het scherm. Daarnaast biedt Mijnzonweringen verschillende soorten knikarmschermen en zijn er zeer veel verschillende patronen beschikbaar en mogelijk op het doek.

Bij Mijnzonweringen vind je enkel de hoogst mogelijke kwaliteit zonwering en knikarmschermen. Het is namelijk jouw leefomgeving, de plek waar je dagelijks het meest van je tijd doorbrengt. Daar hoort volgens ons de hoogste mogelijke kwaliteit aan producten bij. 

Volledige ontzorging en unieke service

Mijnzonweringen kan jou goed van dienst zijn wanneer je op zoek bent naar een partij welke je volledig ontzorgd. Wat bedoelen jullie dan precies met volledige ontzorging? Volledige ontzorging begint bij ons vanaf het eerste vrijblijvende en gratis adviesgesprek waarin we jou met alle plezier adviseren over de best bijpassende knikarm voor jouw omgeving. Volledige ontzorging eindigt bij ons op het moment waarop alles naar wens is en jij met een glimlach op het project terugkijkt. Mocht er onverhoopt toch ooit nog eens iets misgaan, wij staan voor je klaar.

Hopelijk is het nu duidelijk dat je van harte welkom bent bij ons in de showroom te Zutphen of te Apeldoorn. De koffie staat altijd klaar in onze 1500m2 showrooms. Je bent natuurlijk altijd welkom om even te komen kijken, je kunt ook direct een afspraak inplannen met een van de adviseurs Gerdo of René. Zo ben je er zeker van dat er iemand beschikbaar is wanneer je in de showroom arriveert.


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak