rolluiken Zutphen

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Rolluiken Zutphen

Ben je zoek naar rolluiken van hoogwaardige kwaliteit en kom je uit de omgeving van Zutphen? Vind je het prettig als een partij het volledige proces bij je uit handen neemt? Maar vind je het wel prettig als jij de beslissingen kunt maken over hoe het eruit komt te zien?

Dan kunnen wij je goed helpen bij Mijnzonweringen. Wekelijks helpen we mensen uit Zutphen en omgeving met hun nieuwe rolluiken. De vakspecialisten bij Mijnzonweringen hebben 15+ jaar ervaring met het plaatsen van zonweringen in Zutphen en zijn daarom betrouwbaar en vakkundig te noemen.

Je bent van harte welkom in onze showroom te Zutphen om de producten eens te komen bekijken. Adviseur Gerdo of René adviseert je vrijblijvend over de mogelijkheden van rolluiken bij jou thuis. Liever direct een offerte? Geen enkel probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Wat kun je verwachten van Mijnzonweringen

Mijnzonweringen is de partij als je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit zonwering (en aanverwante producten zoals knikarmschermen en markiezen) en ontzorging. Ontzorging begint direct op het moment dat je voor het eerst bij ons in de showroom langskomt voor een advies. Uiteraard krijg je van ons een gratis en vrijblijvend advies. Je bent zo vaak welkom bij ons totdat je het zeker weet.

Leg al je vragen en/of onzekerheden bij een van onze specialisten neer zodat je met een gerust hart een beslissing kunt maken. Keuze gemaakt? Top, dan komen we bij je inmeten. Nadat we hebben ingemeten ontvang je van ons een definitieve offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent op basis van de ingemeten maten.

Akkoord? Dan gaan voor je produceren. Jij hoeft enkel nog akkoord te geven op een plaatsingsdag. Wanneer de plaatsingsdag bekend is en de onderdelen zijn aangeleverd dan komen we bij je langs om de zonwering te plaatsen. 

In veel gevallen kunnen we in een dag of zelfs in een dagdeel (als het een kleiner project betreft) de rolluiken plaatsen zodat je snel kunt gaan genieten van de rolluiken. Heerlijk toch?

Daarna vragen we je altijd om de rolluiken nog even rustig na te lopen zodat je zeker weet dat je blij bent met het resultaat. Mochten er onverhoopt toch nog een aantal zaken zijn welke we volgens jou beter hadden mogen doen, dan vragen we je dit altijd te melden. Wij zijn namelijk pas blij als jij ook echt blij bent. We komen dan uiteraard gewoon nog even bij je terug om orde op zaken te stellen en ervoor te zorgen dat jij echt met een glimlach van je rolluiken kunt gaan genieten.

Veelgestelde vragen

Logisch dat je wat vragen hebt. Je laat immers niet iedere dag je rolluiken vervangen toch? Mede om deze reden hebben we hieronder vast wat belangrijke vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten.

Vanzelfsprekend, wanneer je nog vragen hebt die je graag persoonlijk met ons wil overleggen dan is uiteraard alle ruimte voor wanneer je eens langs wil komen voor een persoonlijk advies.

Hoe lang bedraagt de levertijd?

De levertijd bij Mijnzonweringen vanaf het moment van akkoord geven op de offerte bedraagt normaliter zo’n 6-8 weken. Er dient natuurlijk altijd eerst ingemeten te worden voordat er besteld kan worden dus het moment vanaf het akkoord geven op de definitieve offerte dient aangehouden te worden

Leveren jullie ook in Doetinchem?

Mijnzonweringen levert haar producten in een straal van ongeveer 50 kilometer. Doetinchem en de ruime omgeving van Doetinchem vallen hier dus duidelijk ook onder. De afstand vanaf Zutphen naar Doetinchem is ook prettig en maakt een bezoek aan de showroom meer dan mogelijk. Je rijdt ongeveer in 25 minuten van Doetinchem naar Zutphen (waar de showroom gevestigd zit). 

Waar komen jullie zonweringen vandaag?

Bij Mijnzonweringen werken we enkel met de hoogste kwaliteit zonweringen welke van Nederlandse komaf zijn. Bij Mijnzonweringen stellen we een erg hoge kwaliteitsnorm welke ervoor zorgt dat onze klanten nagenoeg nooit klachten hebben tijdens het gebruik van de zonwering wat volgens ons een win-win situatie is. Lage onderhoudskosten voor Mijnzonweringen en een hoog tevredensheidsgehalte bij jou als gebruiker van de zonwering.

Welke service kan ik verwachten bij Mijnzonweringen?

Bij Mijnzonweringen omschrijven we onze service als ontzorging van A tot Z. Praktisch genomen bedoelen we hiermee dat jij gedurende het proces van oriëntatie tot uiteindelijke realisatie van de zonwering niets hoeft te doen buiten het maken van een keuze (hier kunnen onze adviseurs je uiteraard in adviseren). 

Het proces begint allemaal bij een gratis en vrijblijvend advies. Hier bespreken we alle mogelijkheden. Zie je het zitten? Dan geven we er een klap om en gaan we inmeten. Na het inmeten ontvang je van ons de definitieve offerte en gaan we na akkoord produceren. Na plaatsing ontvang je van ons adequate nazorg waar nodig. 

Wordt zonwering op maat gemaakt?

Ja, alle zonweringen worden bij ons op maat gemaakt. Hoe we dat aanpakken? Wanneer je bij ons in de showroom bent geweest, we je hebben geadviseerd en jij de voor jou juiste keuze hebt gemaakt dan komen we bij je inmeten. Tijdens het inmeten komt een van onze zonwering specialisten bij je langs om te kijken op basis van welke maten jouw zonwering geproduceerd dient te worden. De maten worden netjes opgenomen en we produceren jouw zonwering. Daarna wordt de op maat gemaakt zonwering netjes bij jou thuis geplaatst.  

0575-471403

Maak Afspraak