Screens

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Screens

Ben je op zoek naar een modern type zonwering in de vorm van screens? Zoek je hoogwaardige kwaliteit en een vakkundig bedrijf dat alles voor je regelt? Dan ben je op de juiste pagina beland!

Mijnzonweringen heeft inmiddels 15+ jaar ervaring met alles dat met (buiten)zonwering en woninginrichting te maken heeft.

Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Specialisten Gerdo en René adviseren je met alle plezier. Je bent van harte welkom in de showroom in Zutphen of Apeldoorn. De koffie staat klaar!

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom vrijblijvend langs in de showroom voor een gratis advies. De koffie staat klaar.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Screens; de ideale vorm van zonwering

Screens zijn een moderne en visueel aantrekkelijke manier van buitenzonwering. Juist, screens worden geplaatst voor het raam (dus aan de buitenkant) en zijn een ideale manier om de zon te weren.

Screens zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen hierdoor een prachtige aanvulling zijn op de leefomgeving. 

Naast dat screens gebruikt worden voor het weren van zon binnenshuis kunnen screens ook gebruikt worden voor het dichtmaken van een overkapping. Ideaal voor wanneer je graag over wat meer privacy beschikt maar op verzoek wél graag een open overkapping behoudt. 

Kwaliteit en ontzorging van A tot Z

Bij Mijnzonweringen gaan we enkel voor de hoogste kwalteit. Of het nu gaat om de producten die we leveren of de kwaliteiten van de vakmannen in dienst van de organisatie. 

Sinds jaar en dag maken we mensen blij met screens en daar zijn we trots op. In de loop der jaren hebben we honderden project mogen volbrengen als het aankomt op (buiten)zonwering en woninginrichting. De lach op het gezicht van de klant wanneer het project opgeleverd wordt, daar doen we het iedere keer weer voor.

We kunnen nog wel langer over de kwaliteit van onze producten vertellen, maar nog veel liever laten we jou de kwaliteit van onze screens zien in de showroom. 


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak