Serrezonwering

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Serrezonwering

Ben je je aan het oriënteren op een serrezonwering? Of zoek je een gehele serre/tuinkamer met serre? Mijnzonweringen kan helpen, we zijn aanbieder van kwalitatief hoogwaardige serrezonweringen.

Al meer dan 15 jaar houden we ons bezig met alles dat ook maar een beetje met buitenzonwering te maken heeft. Inmiddels vele honderden projecten verder vinden we het nog steeds heerlijk om de glimlach op het gezicht van mensen te zien wanneer we goed werk hebben geleverd. Mijnzonweringen en een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

Onze adviseurs helpen je graag verder. De koffie staat klaar in onze showrooms.

tuinkamer met zonwering

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Serrezonwering; verkoeling in de serre

Tijdens de zomer kan het nogal eens warm worden in de serre, als je er een hebt dan weet je wat we bedoelen. Hoe fijn zou het zijn als je deze hitte kunt tegengaan of zelfs kunt verhelpen? Het serrezonwering systeem van Mijnzonweringen heeft het antwoord op deze warmte. 

Zoals je misschien weet helpen huis-tuin-en-keuken oplossingen niet bij het het verkoelen van de serre wanneer het erg warm is tijdens de zomer. Een serrezonwering kan op het oog prijzig zijn en is dit uiteindelijk ook, maar een koele serre in de zomer is toch wel erg fijn. Zeker gezien de steeds heter wordende zomers in ons land. 

Hoe lang is jullie levertijd?

De levertijd bij Mijnzonweringen is normaliter tussen de 6 en de 8 weken. Wegens de grondstoftekorten en de Covid-19 pandemie kan het in sommige gevallen helaas wat langer duren dan je van ons gewend bent. 

Vraag gerust bij ons na hoe lang de levertijd is voor het product waar jij mogelijk interesse in hebt. Onze adviseurs informeren je graag. Je bent van harte welkom in de showroom, de koffie staat klaar. 


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak