Over ons

Het team achter Mijnzonweringen: vakidioten met een passie voor buitenzonwering. Als sinds jaar en dag helpen we mensen met de kwalitatief meest hoogwaardige buitenzonwering. Precies op maat en volledig ontzorgd. Wij worden er namelijk blij van als we die glimlach op je gezicht zien na het afronden van een project.

Team mijnzonweringen

Authentiek vakmanschap

Bij Mijnzonweringen hechten we veel waarde aan kwaliteit. Dit heb je misschien al wel vaker teruggelezen op onze website. De buitenzonweringspecialisten bij Mijnzonweringen gaan al een tijdje mee en hebben daarom een oog voor kwaliteit.

Een hecht team vol plezier

Bij Mijnzonweringen werken we met een hecht team van 10 medewerkers. Dagelijks doen zij er alles aan om jou blij te maken met zonwering van hoogwaardige kwaliteit met de allerbeste service. Iedere dag gaan we vol trots en met plezier aan de slag om weer een topprestatie neer te zetten.

Team mijnzonweringen

Label van aanhuis.nl

Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (te zien bij VTwonen). Met onze ruime 10 jaar aan ervaring en meer dan 1.000 geplaatste zonweringen noemen we onszelf specialist op dit gebied.

Logo aanhuis

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Showroom

De showroom is de plaats waar je inspiratie op kunt doen en waar we je advies geven. We denken graag met je mee. De koffie staat voor je klaar. Uiteraard, alles is geheel vrijblijvend.

Kom inspiratie opdoen

Kom inspiratie opdoen in onze showroom te Zutphen of te Apeldoorn. We hebben een veelvoud aan producten qua buitenzonwering tentoongesteld in onze showroom en daarnaast staan de adviseurs je ten dienste om je te helpen met het voor jou perfecte product.

De showroom is erg luxe ingericht en geeft een indruk van het gehele assortiment van Mijnzonweringen en de kwaliteit van de producten.

Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen zonder afspraak. Ook dan staat de koffie voor je klaar. Wanneer je toch een vraag hebt kan een van de adviseurs altijd even inspringen wanneer zij een gaatje hebben hun agenda.

Aan huis kantoor
Onze Showroom in Zutphen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom langs en ontdek de mogelijkheden van buitenzonwering in jouw leefomgeving

0575-471403

Maak Afspraak