Zonwering Deventer

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Deventer

Woon je in Deventer, nabij Deventer of in de regio van Deventer? Zoek je een partij die je kan helpen met kwalitatief hoogwaardige zonwering waarbij alles voor je geregeld wordt? Dan kunnen wij je goed van dienst zijn bij Mijnzonweringen.

De meeste van onze vakspecialisten hebben inmiddels al 15+ jaar ervaring met het plaatsen van buitenzonwering. Na inmiddels vele honderden projecten op het gebied van woninginrichting en zonweringen durven we onszelf inmiddels expert te noemen. Mijnzonweringen is onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (we zijn bekend van VTwonen).

Een van de adviseurs helpt je graag verder. Je bent van harte welkom in een van onze showrooms voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. De koffie staat voor je klaar.

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van mooie en kwalitatief hoogwaardige zonwering in jouw leefomgeving

Zonwering Deventer

Ben je op zoek naar zonwering, in welke vorm dan ook, en zoek je een partij welke kwalitatief hoogwaardige producten levert? Daar kunnen wij je bij Mijnzonweringen bij helpen. 

We leveren onder andere zonneschermen, rolluiken, screens, markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, buitenjaloezieën en serrezonwering. Maar ook wanneer het gaat om een niet dagelijkse klus zoals het plaatsen van screens op een terrasoverkapping ben je aan het goede adres bij Mijnzonweringen. 

Onze adviseurs helpen je graag wanneer je een vraag hebt over jouw situatie of wanneer je niet zeker weet welke optie het best zou passen bij jouw behoefte en/of wensen. Dagelijks beantwoorden de adviseurs vragen van geïnteresseerden in alle vormen van buitenzonwering in de showroom. Wanneer gewenst kunnen we eventueel nog langskomen op locatie om ook jouw leefomgeving mee te nemen in het advies. 

Hoe snel kunnen jullie plaatsen?

Momenteel is het lastig om de vraag te beantwoorden hoe snel we jouw zonwering kunnen plaatsen. Normaliter hadden we dit vrij eenduidig en realistisch aan kunnen geven: binnen 6-8 weken is jouw nieuwe zonwering gemonteerd.

Echter, wegens enkele gebeurtenissen in de wereld zoals de tekorten op het gebied van grondstoffen en daarnaast de vertraagde levertijden (logistiek) zorgen voor onvoorspelbare levertijden.

Heb je een vraag over eventuele levertijden of wil je meer informatie over de levertijd van een specifiek product? Vraag het gerust na bij de specialisten. De levertijd wil namelijk van product tot product nog wel verschillen. Om deze reden kunnen we je het best helpen als je aangeeft welke producten eventueel interessant zouden kunnen zijn voor je. 

Waar is Mijnzonweringen gevestigd

De showrooms van Mijnzonweringen zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn. In Zutphen zijn we gevestigd aan de Gerritsenweg 8 (vlakbij Eijerkamp) in het pand van Wonininrichting-Aanhuis Zutphen.  In Apeldoorn vind je onze vestiging in het centrum aan de Deventerstraat 78. 

In de showrooms vind je het mooiste op het gebied van (buiten)zonwering en woninginrichting. We raden je aan om altijd even langs te komen in de showroom zodat je ook daadwerkelijk kunt zien en voelen wat er nou daadwerkelijk wordt aangeboden. Zo weet je meteen welke kwaliteit we kunnen leveren en of dit bij jou past. 

In welke straal werken jullie?

Mijnzonweringen is normaliter actief in een straal van 50 kilometer rondom Zutphen en Apeldoorn. Onlangs hebben we bijvoorbeeld al zonweringen geplaatst in steden als Beekbergen, Gorssel maar ook in Apeldoorn en Twello

Heb je nou zoiets van, Mijnzonweringen dat lijkt me wel wat maar ik woon helaas verder dan 50 kilometer uit de buurt. Wat nu? Bij Mijnzonweringen zeggen we altijd; nood breekt wet. Mocht je echt graag gebruik willen maken van onze dienstverlening, neem dan gewoon even contact op. 

We kunnen dan altijd even bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen om vanuit daar samen te beslissen of we de geschikte partij zijn voor jou. 


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak