Zonwering Gorssel

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Gorssel

Je oriënteert je op de aanschaf van nieuwe (buiten)zonwering en je bent woonachtig in de Gorssel of in de omgeving van Gorssel. Word je graag volledig, van A tot Z, ontzorgt tijdens het proces? Dan kunnen wij je helpen.

Mijnzonweringen is een partij met 15+ jaar ervaring in het realiseren van buitenzonwering. Met honderden projecten aan ervaring is geen klus ons te gek en is het de uitdaging voor onze vakspecialisten om iedere keer weer grandioze kwaliteit te leveren. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent. 

Mijnzonweringen is onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (o.a. bekend van VTwonen). Onze showrooms bevinden zich dan ook in Zutphen en Apeldoorn.

Onze adviseurs staan je graag te woord wanneer je op zoek bent naar zonwering. Ze beantwoorden als je vragen, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Ook wanneer je op zoek bent naar advies ben je van harte welkom in een van onze showrooms. Zien we je binnenkort? De koffie staat klaar.

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van buitenzonwering in jouw leefomgeving!

Vragen die veel gesteld worden

Hieronder beantwoorden we vragen welke veel gesteld worden door mensen die voor het eerst met zonwering in aanraking komen. Niet zo gek, want veel mensen hoeven maar eens of slechts enkele keren zonwering te (laten) plaatsen in hun leven. Daarnaast beantwoorden we wat vragen die te maken hebben met het de omgeving van Gorssel en eventuele plaatsingen van zonwering op deze plek.

In welke straal om Zutphen en Apeldoorn heen leveren jullie?

Normaliter levert en plaatst Mijnzonweringen haar zonwering in een straal van rond de 50 kilometer rondom Zutphen en Apeldoorn. Gorssel en de omgeving van Gorssel vallen dus zeker binnen deze straal van 50 kilometer. Wanneer je op deze pagina bent je woont mogelijk niet in Gorssel en verder dan 50 kilometer uit de buurt, neem dan gerust even contact met ons op. We proberen altijd overal een mouw aan te passen, mogelijk dat we je gewoon kunnen helpen.

Zo hebben we onlangs nog projecten uitgevoerd in Apeldoorn, Twello, Deventer en Beekbergen.

Welke kwaliteit van zonweringen kan ik verwachten bij Mijnzonweringen? 

Mijnzonweringen heeft altijd de focus gelegd op het leveren van de beste kwaliteit. Enkel door het opdoen van ervaring met vele verschillende leveranciers zijn we erachter gekomen wat nou de beste kwaliteit is op het gebied van buitenzonwering.

Uiteindelijk hebben we bij Mijnzonweringen gekozen voor Nederlandse leveranciers na veelvuldig testen met maar een vraag in het achterhoofd: wat is de beste prijs-kwaliteitverhouding zonwering die we onze klanten kunnen bieden? 

Uiteraard kan het goedkoper, maar dit is niet de kwaliteit die we onze klanten willen bieden. We geven altijd aan, kom eerste de kwaliteit van de zonweringen eens voelen voordat je echt overgaat tot een aankoop. Zo weet je wat je in huis haalt en kom je niet van de koude kermis thuis.

Hoe ver is het vanuit Gorssel naar Apeldoorn of Zutphen?

Waarschijnlijk weet je al hoe ver het is vanuit Gorssel naar Apeldoorn en Zutphen toch hebben we voor het gemak de afstanden even voor je genoteerd. Vanuit Gorssel naar Zutphen is het een kleine 10 kilometer, even afhankelijk van waar je precies woont in Gorssel of omgeving Gorssel. In Zutphen vind je ons op de Gerritsenweg 8, dit is ter hoogt van de welbekende Eijerkamp.

Vanuit Gorssel naar Apeldoorn is het zo’n 20 kilometer. Daarbij ook weer even in het midden gelaten waar je precies zit in Gorssel. In Apeldoorn zijn we gevestigd aan de Deventerstraat 78, in het centrum van Apeldoorn.

Hoe verloopt een gemiddeld project bij Mijnzonweringen?

Ieder project bij Mijnzonweringen is eigenlijk opgedeeld in vier fases. De eerste fase is die van advies en het in kaart brengen van jouw behoefte. Uiteraard doen we dit geheel gratis en volledig vrijblijvend.

Vervolgens gaan we aan de slag met het inmeten en de productie van de zonwering, nadat je akkoord bent gegaan met de uiteindelijke offerte vanuit onze kant. 

Wanneer de planning rond is en de producten gearriveerd zijn in ons magazijn komen we bij je langs om de zonweringen te installeren. Na installatie vragen we je om alles goed na te kijken om te zien of er ergens nog iets mankeert. 

Wanneer nodig komen we nog bij je langs voor nazorg, bijvoorbeeld wanneer er iets niet goed is gegaan. In de meeste gevallen is dit gelukkig niet nodig en kun je direct genieten van je gloednieuwe zonweringen.

0575-471403

Maak Afspraak