Zonwering Borculo

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Ruurlo

Woonachtig in Borculo of in de omgeving van Borculo? Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zonwering? Word je graag geholpen door een partij die jou ontzorgt, van A tot Z? Mogelijk onderzoek je ook de mogelijkheden van maatwerk, zoals matchende kleuren met het huis.

Wanneer je op zoek bent naar bovenstaande, dan kunnen we je bij Mijnzonweringen.nl helpen. De 10 vakspecialisten bij Mijnzonweringen.nl zijn dagelijks bezig met alles dat met woninginrichting te maken heeft. Met meer dan 15 jaar aan ervaring en het naar tevredenheid afronden van honderden projecten durven we met zekerheid te stellen dat we expert zijn in ons vak.

Mijnzonwering is een onderdeel van Woninginrichtig-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van onder andere VTwonen op televisie). 

De adviseurs staan dagelijks voor je klaar om jou te ontvangen in de showroom. Bij ons ontvang je altijd een gratis en vrijblijvend advies onder het genot van een bakje koffie. Zowel in Zutphen als onze showroom in Apeldoorn vind je woongenot. Zien we je snel?


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Veelgestelde vragen 

De kans is groot dat je voor het eerst in je leven zonwering gaat aanschaffen. Daarom is het uiteraard logisch dat er wat vragen opkomen wanneer je je oriënteert op de aanschaf. Deze vragen beantwoorden wij natuurlijk met alle plezier voor je.

Daarom hebben we de vragen welke we het meest voorbij horen komen alvast voor je op een rijtje gezet hieronder. Lees rustig verder dan beantwoorden we deze vragen voor je. 

Uiteraard, wanneer je aanvullende vragen hebt of vragen welke iets persoonlijker van aard zijn, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen om deze vragen te stellen. Dit kan zowel per telefoon, per e-mail of gewoon tijdens een adviesgesprek bij ons in de showroom. 

Laten we nu alvast beginnen met de vragen die we over het algemeen veel voorbij horen komen. 

Met welke levertijd moet ik ongeveer rekening houden wanneer het op zonwering aankomt?

Je kunt er vanuit gaan dat zonwering ongeveer na 6 weken geplaatst is vanaf het moment dat de definitieve offerte ondertekend is. Vaak gaat hieraan vooraf het inmeten van de zonweringen en een of meerdere advies gespreken waarin we samen bepalen welke zonwering wel of niet goed bij jou zou kunnen passen. 

Hou er wel rekening mee dat door problematiek in de logistieke sector levertijden ietwat vertraagd kunnen zijn op het moment.

Daarnaast is er door schaarste in sommige gevallen ook het een en ander aan vertragingen bekend. 

Wanneer je graag inzicht wil in de actuele stand van de levertijden dan ben je uiteraard van harte welkom om contact met ons op te nemen om zo te bespreken in hoeverre de levertijd past bij jouw verwachting.

In welke straal is Mijnzonweringen actief?

Mijnzonweringen plaatst haar zonweringen in en rondom een straal van ongeveer 50 kilometer vanuit Zutphen en Apeldoorn. Uiteraard valt Borculo en omgeving van Borculo ook zeker binnen deze omgeving. Daarom helpen we jou met alle plezier.

Mocht het nou toevallig zo zijn dat je net iets buiten ons werkgebied valt, neem dan gewoon even contact op. We helpen je uiteraard graag en volgens ons valt aan iedere uitdaging wel een mouw te passen.

Wat bedoelen jullie precies met maatwerk?

Bij Mijnzonweringen bedoelen we met maatwerk dat we zonweringen leveren welke precies op jouw wensen en behoeften zijn afgestemd.

Zo zijn er namelijk vele vormen en soorten van zonweringen waar jij mogelijk het bestaan nog niet van wist.

Tijdens een advies bespreken we al dit soort zaken en wijzen we jou op de mogelijkheden nadat we jouw wensen en behoeften in kaart hebben gebracht.

Daarnaast zijn er nog volop andere personaliseer mogelijkheden zoals het kiezen van kleuren, verschillende mogelijkheden qua techniek.

Op deze manier wordt uiteindelijk iets ‘’simpels’’ als zonwering zelfs maatwerk en dat is nodig vinden wij!

Ieder mens en zijn of haar leefomgeving zijn namelijk uniek!

0575-471403

Maak Afspraak