Markiezen Zutphen

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Markiezen Zutphen

Ben je je aan het oriënteren op de aanschaf van markiezen en woon je in Zutphen of in de omgeving van Zutphen? Zoek je een partij die jou van A tot Z ontzorgt? Dan kunnen wij je helpen. 

Mijnzonweringen is dé specialist als het aankomt op het plaatsen van zonweringen en markiezen in Zutphen en de nabije omgeving. Onze vakspecialisten hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het plaatsen van markiezen en aanverwante. 

Je bent van harte welkom bij ons in de showroom voor een advies over de, bij jou en jouw leefomgeving, best bijpassende markiezen. Adviseur Gerdo of René staat je graag te woord. Een advies is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend net als de kop koffie die er uiteraard bij hoort. Zien we je snel in de showroom?


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Markiezen als de bekroning op je huis en leefomgeving

Markiezen hebben meerdere voordelen. Ze weren namelijk de zon en zijn tegelijkertijd ook nog eens prachtig als decoratie. Wat wil een mens nog meer vraag je je af? Markiezen kunnen een huis daadwerkelijk afmaken qua styling. 

Adviseurs Gerdo en René denken graag met je mee over hoe markiezen jouw huis kunnen afmaken. Welke kleuren kunnen het best gematcht worden? Welke vormen passen in het geheel van het huis en de leefomgeving? Wat heeft jouw persoonlijke voorkeur?

Daarnaast is het belangrijk om te bepalen welke grootte markiezen je zou willen hebben. Er zijn namelijk verschillende groottes en diktes en het verschil in grootte en dikte (qua stof) kan een enorm verschil maken in looks van de markiezen.

Ben je naast markiezen ook nog op zoek naar andere zonwering voor bij jou thuis? Bij Mijnzonweringen leveren we ondere andere ook rolluiken, knikarmschermen en zonneschermen.

Veelgestelde vragen

Logisch dat je enkele vragen hebt nu je je hebt bedacht dat je misschien markiezen wil laten plaatsen bij jou thuis. Je laat immers niet iedere dag nieuwe raamdecoratie plaatsen. 

Vooral in het geval van markiezen, omdat deze erg prominent aanwezig zullen zijn in het aanzicht van het huis, is het erg belangrijk dat je je prettig voelt gedurende de oriëntatie. Dat je vragen beantwoord zijn is dan een erg prettig idee. 

Om deze reden hebben we alvast enkele vragen beantwoord voor je hieronder. Het kan zijn dat er nog een aantal belangrijke vragen voor je missen. Deze vragen beantwoorden we uiteraard graag in een persoonlijk gesprek waarin er alle ruimte is om vragen te stellen aan een van onze adviseurs. 

Wat is de levertijd van de markiezen?

Over het algemeen ontvang je de markiezen vanaf het moment dat de definitieve offerte (de opgestelde offerte na het inmeten) is getekend binnen 6-8 weken. Het is echter wel afhankelijk van hoe snel de leverancier de markiezen kan aanleveren. 

Waar zit jullie showroom gevestigd?

De showroom van Mijnzonweringen zit gevestigd op de gerritsenweg 8 in Zutphen. We zitten samen in een pand met Mijnterrasoverkapping en Woninginrichting-Aanhuis Zutphen. Je kunt gerust de winkel binnenstappen om kennis te maken met een van onze adviseurs.

0575-471403

Maak Afspraak