Zonnescherm

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonnescherm

Ben je op zoek naar een zonwering voor buiten? Dan is een zonnescherm de ideale oplossing. Een zonnescherm is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijsklassen.

Mijnzonweringen is leverancier van kwalitatief hoogwaardige zonneschermen. We onderscheiden ons door jou alle zorgen uit handen te nemen. Zo geven we altijd gratis en vrijblijvend advies; een expert geeft zijn mening over jouw situatie en de best bijpassende oplossing.

Alle producten van Mijnzonweringen zijn op maat gemaakt, zo krijg je precies et zonnescherm dat bij jou past!

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies in een van onze showrooms

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Zonnescherm van hoogwaardige kwaliteit

Een zonnescherm is een erg fijne toevoeging aan je huis wanneer je op zoekt bent naar zonwering voor buiten. Een zonnescherm kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Zo gebruik je een knikarmscherm voor het verkrijgen van schaduw wanneer je lekker buiten wil zitten. Een knikarmscherm is bevestigd aan de gevel en neemt daardoor geen ruimte in op het terras, wel zo fijn! 

Een uitvalscherm daarentegen is bedoeld voor het creëren van verkoeling in huis. Een uitvalscherm als zonnescherm wordt dichter tegen de wand aan gemonteerd. 

Vakmanschap en ambacht

Mijnzonweringen is een specialist als het gaat om zonneschermen en zonwering. Met onze ruim 15 jaar aan ervaring en honderden afgeronde projecten in de woninginrichting en (buiten)zonwering branche noemen we onszelf een echte expert. 

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goed zonnescherm en zoekt naar een deskundige partij welke jou alle zorgen uit handen neemt dan ben je op de juiste plek aanbeland. Mijnzonweringen ontzorgt je van A tot Z.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan gerust een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met specialist René of Gerdo. De koffie staat klaar!


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak