Zonwering Eerbeek

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Eerbeek

Ben je op zoek naar nieuwe (buiten)zonwering voor rondom het huis of op een bedrijfspand? Woon je in Eerbeek of in de omgeving van Eerbeek? Wil je graag dat alles voor je geregeld wordt en ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zonwering? Dan kunnen wij je wellicht helpen!

De specialisten van Mijnzonweringen hebben in totaal al zo’n 15 jaar ervaring met het plaatsen van buitenzonwering. Mijnzonweringen is een onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van onder andere VTwonen). Onze specialisten zijn er trots op dat ze wekelijks mensen blij mogen maken met nieuwe buitenzonwering. 

Adviseur Gerdo laat je in de showroom met alle plezier de buitenzonwering producten zien waar je interesse ligt. Heb je vragen of ontvang je graag een advies? Uiteraard helpen wij je hier graag bij. Geheel gratis en vrijblijvend. Zien we je binnenkort? De koffie staat klaar.

Zonwering Eerbeek wit

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van buitenzonwering in jouw leefomgeving!

Veelgestelde vragen

Wanneer je je oriënteert op zonwering is het logisch dat er een aantal vragen in je opkomen. We krijgen vaak veel en dezelfde vragen van mensen wanneer ze nadenken over de aanschaf van buitenzonwering. Om deze reden hebben we hier alvast de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel, mail of vul een contactformulier in op onze website en we beantwoorden jouw vragen met alle plezier. 

In welke omgeving is Mijnzonweringen actief? 

Mijnzonweringen is actief in een straal van zo ongeveer 50 kilometer rondom Zutphen, Apeldoorn en de Achterhoek (waar onze showrooms gevestigd zijn). Uiteraard, zoals je zult weten, valt Eerbeek ook ruim binnen de straal. Vanuit Eerbeek is het zo’n 15 kilometer naar de showroom in Zutphen (deze showroom is de meest dichtstbijzijnde showroom van Mijnzonweringen). 

Zo hebben we de laatste tijd onder andere in Zutphen, Eefde, Vorden, Doetinchem, ‘s-Heerenberg en Dieren zonwering geplaatst. 

Welke kwaliteit kan ik verwachten bij Mijnzonweringen?

Mijnzonweringen levert enkel de beste kwaliteit zonweringen op de markt in Nederland en omliggende landen. Na een vijftiental jaren van experimenteren met verschillende merken qua zonwering is het zover gekomen dat Mijnzonweringen een aantal Nederlandse merken voert als het aankomt op buitenzonwering.

Welke levertijd kan ik verwachten bij Mijnzonweringen?

Normaliter is de levertijd zo’n 6 tot 8 weken bij Mijnzonweringen vanaf het moment van akkoord op de offerte tot en met de plaatsing van de buitenzonwering. Vooral in de nabije omgeving, zoals in Eerbeek, kunnen we snel langskomen wanneer jouw zonwering gearriveerd is in ons magazijn. 

Momenteel is er door de vertraagde levertijden en tekorten aan grondstoffen in sommige gevallen sprake van een uitgestelde levertijd. Hierdoor kan het soms zijn dat je iets langer dient te wachten op de zonwering dan normaal. Het feit van vertraagde levertijden is helaas op meerdere plekken zichtbaar in de markt. 

Wanneer je toch benieuwd bent naar levertijden van een bepaald product, neem dan gerust even contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden met je om je zo uitsluitsel te geven over de levertijd van de door jou gewenste zonwering. 

Hoeveel specialisten zijn er werkzaam bij Mijnzonweringen?

Bij Mijnzonweringen zijn op dit moment tien specialisten bezig om mensen blij te maken met nieuwe zonwering. Dit zijn adviseurs in de showroom, de plaatsings specialisten en daarnaast mensen die zich bezighouden met bijvoorbeeld de administratie. Dagelijks plaatsen we vol trots nieuwe zonweringen. Het is altijd mooi om de glimlach te zien op de gezichten van mensen wanneer er weer een project is afgerond. 

Wanneer is Mijnzonweringen geopend? 

Bij Mijnzonweringen zijn we geopend vanaf dinsdag tot en met zaterdag, zowel in onze showroom in Apeldoorn als in Zutphen. De openingstijden zijn vanaf 10.00 uur ‘s ochtends tot en met ‘s middags 17.00. Je bent tijdens de openingstijden van harte welkom in onze showroom, ook zonder afspraak. Wanneer je wel een afspraak maakt dan ben je in ieder geval verzekerd van een gratis en vrijblijvend advies door een van onze specialisten in de showrooms. Wanneer je geen afspraak hebt maar de adviseur wel beschikbaar is dan helpt deze je natuurlijk ook graag!

0575-471403

Maak Afspraak