Markiezen

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Markiezen

Kijk je rond voor robuuste, sterke markiezen? Het liefst van hoogwaardige kwaliteit en zoek je ook een partij die ze meteen voor je kan plaatsen? Dan ben je op de goede plek beland.

Mijnzonweringen plaatst al 15+ jaar zonwering en adviseert over alles dat met markiezen te maken heeft. Je kent Mijnzonweringen misschien al van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van o.a. VTwonen).

Adviseurs Gerdo en René staan je met alle plezier te woord in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. De koffie staat klaar!

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Je bent van harte welkom in onze showroom. Je krijgt van ons een gratis en vrijblijvend advies.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Markiezen als prachtige manier om de zon te weren

Markiezen zijn een prachtige aanvulling op het huis en tegelijkertijd erg praktisch wanneer het aankomt op het weren van het zonlicht. Een markies geeft namelijk een erg authentieke en klassieke uitstraling aan een huis. 

Door de vorm van een markies wordt de zon via drie kanten geweerd. Ten opzichte van andere zonwering scheelt dit enorm qua zonwering waar via de zijkanten in veel gevallen toch altijd nog het een en ander aan zon binnenkomt door een gleuf. Markiezen zijn dus erg praktisch als het aankomt op zonwering. 

Maatwerk en ontzorging als uitgangspunt

Bij Mijnzonweringen maken we alles op maat. Want bij jou thuis hoort toch alles precies zo te zijn zoals jij het zou willen? Je leefomgeving is de plaats waar je iedere dag doorbrengt, maatwerk is dan volgens ons geen overbodige luxe. Kleur, afmeting en stijl; jouw wens maken wij waar.

Ontzorging van A tot Z is de norm bij Mijnzonweringen. Praktisch genomen bedoelen we hiermee dat jij vanaf het eerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de plaatsing en eventuele service enkel een keuze hoeft te maken. De rest nemen wij voor onze rekening.


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak