Zonwering Wichmond

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Wichmond

Ben je woonachtig in Wichmond? Ben je op zoek naar zonwering van hoogwaardige kwaliteit? Ben je daarnaast op zoek naar een partij die je kan helpen met met advies en installatie? Dan kunnen wij je bij Mijnzonweringen goed van dienst zijn.

Bij Mijnzonweringen zijn er vakspecialisten op het gebied van zonwering met 10+ jaar ervaring. Onze showrooms zijn gevestigd in Zutphen en in Apeldoorn, vlakbij Wichmond. 

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend en gratis advies bij ons in de showroom door specialist Joost. De koffie staat uiteraard klaar. Desgewenst komen we bij jou op locatie kijken om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Treffen we je snel?


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Ontzorging van A tot Z in Wichmond bij Mijnzonweringen

Bij Mijnzonweringen regelen we alles voor je, van A tot Z. Zo hoef jij alleen een keuze te maken en zorgen wij dat alles geregeld wordt gedurende het project. Planning, bestelling, advies en montage; wij nemen alles van je over. 

Ontzorging begint volgens ons al wanneer je voor het eerst langskomt in de showroom. We voorzien je van een vrijblijvend advies zodat je voor jezelf kunt uitmaken of Mijnzonweringen prijstechnisch wel of geen interessante partij is. Binnen het advies valt daarom altijd een indicatieve offerte zodat je een goed beeld kunt vormen van de werkzaamheden en bijkomende prijs bij Mijnzonweringen. 

Mocht de prijs interessant voor je zijn, dan komen we graag bij je langs in Wichmond om de situatie in te meten. Vanuit hier hebben we de exacte maten en brengen we een definitieve offerte uit. Ga je hiermee akkoord? Dan zetten we de bestelling in gang en zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk zonwering geplaatst wordt bij jou in Wichmond.

Nadat de bestelling uitgestuurd is plannen we direct een datum in zodat, wanneer de zonwering binnen is, er direct geplaatst kan worden. In veel gevallen kun je al binnen een dagdeel genieten van jouw zonwering.

Veelgestelde vragen

Je laat niet elke dag zonwering plaatsen als het goed is. Daarom is het logisch dat je wat vragen hebt omtrent het een en ander. Dit zullen waarschijnlijk wat meer algemene vragen zijn met daarnaast enkele persoonlijke vragen.

De persoonlijke vragen nemen we graag met je door wanneer je langskomt voor een vrijblijvend advies of wanneer we bij jou langskomen om jouw leefomgeving en woonsituatie te bekijken. 

Hieronder hebben we alvast de wat meer algemene vragen voor je opgesteld om er zo voor te zorgen dat je meest prangende vragen alvast beantwoord zijn.

Binnen welke straal zijn jullie werkzaam?

Bij Mijnzonweringen zijn we werkzaam binnen een straal van ongeveer 50 kilometer binnen Zutphen en Apeldoorn. Wichmond valt hier dus ruim binnen en we helpen je graag verder. Woon je verder uit de buurt dan de aangegeven straal van 50 kilometer? Neem dan gerust even contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen met jouw vraag / verzoek.

Wat bedoelen jullie precies met een vrijblijvend advies?

Een vrijblijvend advies bij Mijnzonweringen betekent dat we allereerst jouw wensen en behoeften qua zonwering inventariseren zodat we een goed beeld krijgen van waar je precies naar op zoek bent. 

Vervolgens laten we je graag alle producten in onze showroom zien zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Mocht je hierna nog positief zijn dan brengen we graag een initiële offerte voor je uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua product en prijs. Op basis hiervan kun je zelf afwegen of Mijnzonweringen een interessante partij voor je is.

Uiteraard is dit proces geheel gratis en vrijblijvend. Tevreden met de offerte? Dan komen we bij je inmeten.

Hoe snel kunnen jullie leveren?

Het is altijd lastig om een precieze levertijd te voorspellen. Echter gaan we er bij Mijnzonweringen vanuit dat de levertijd 4 tot 8 weken bedraagt. 

We proberen per project altijd aan te geven wat de verwachte levertijd is aangezien het per product nogal uiteen kan lopen. Zo krijg je een goed beeld van jouw specifieke order en de bijbehorende levertijd.

In Wichmond kunnen we in ieder geval planningstechnisch altijd snel plaatsen in verband met de korte afstand naar Wichmond en omgeving. 

0575-471403

Maak Afspraak