Zonwering Hummelo

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Ruurlo

Ben je op zoek naar nieuwe zonwering in de vorm van een zonnescherm, jaloezieën, een knikarmscherm of misschien wel markiezen? Ben je woonachtig in Hummelo of in de omgeving van Hummelo en wil je graag door een partij uit de omgeving je zonwering laten monteren?

Goed nieuws! Mijnzonweringen, gevestigd in Zutphen, ontzorgt je van A tot Z wanneer je zonweringen wil laten plaatsen. Bij Mijnzonweringen plaatsen we enkel de allerhoogste kwaliteit zonweringen en wordt alles op maat gemaakt.

Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis.nl (bekend van VTwonen). In de loop der jaren hebben we al meer dan 1000+ zonwerings- en woninginrichting projecten af mogen ronden. Onze 10 vakspecialisten gaan wekelijks op pad om mensen te helpen, want daar worden ze blij van!

Kunnen we jou helpen met je zonwering? Specialisten René en Gerdo staan voor je klaar in de showroom. Je krijgt van ons een gratis en vrijblijvend advies. Zien we je binnenkort? De koffie staat klaar.


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Veelgestelde vragen

Het is logisch, dat wanneer je zonwering wil laten plaatsen, je enkele vragen hebt welke je bezighouden. Het is immers niet zo dat je elke week nieuwe zonwering laat plaatsen zoals je de boodschappen doet.

Om deze reden hebben we ervoor gekozen om hieronder het een en ander aan algemene vragen te beantwoorden om alvast de antwoorden op de meest belangrijke vragen bij je weg te nemen. 

Zijn de zonweringen op maat gemaakt?

Het hangt ervan af waar je de zonwering besteld of deze op maat zijn gemaakt. Het is namelijk zo dat bij sommige partijen enkel standaard maten verkrijgbaar zijn. Bij Mijnzonweringen wordt de zonwering altijd geheel op maat gemaakt. We komen altijd bij jou thuis om de zonwering in te meten. Zo weet je waar je aan toe bent en heb je geen gezeur. Alles past precies. 

Plaatsen jullie ook zonwering in Hummelo en omgeving?

Uiteraard plaatsen we onze zonwering ook in Hummelo. Je bent vanuit Hummelo van harte welkom bij ons in de showroom om de zonweringen te komen kijken. Want dat kan uiteraard ook. Je kunt bij Mijnzonweringen vrijblijvend komen kijken onder het genot van een kopje koffie.

Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een adviesgesprek aan te gaan met specialist Gerdo of René. Nadat jij je wensen kenbaar hebt gemaakt brengen zij een vrijblijvend advies uit waarna je een offerte of een prijsindicatie van ons kunt ontvangen.

Vanuit Hummelo is het zo’n 15 a 20 minuten rijden (18 kilometer). Je kunt dus rustig een keer langsrijden voor een advies. Wanneer je er voor kiest om langs te komen voor een adviesgesprek dan adviseren we je wel om even een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je terecht kunt.

Wat is de levertijd die ik kan verwachten bij Mijnzonweringen?

De gemiddelde levertijd van een zonwering vanaf het moment dat je akkoord gaat met de definitieve offerte is zo’n 6 weken. Je kunt dus binnen anderhalve maand al van je zonwering genieten. 

Wegens de corona pandemie en schaarste op het gebied van logistiek en grondstoffen is het momenteel wel het geval dat levertijden op het moment mogelijk iets uit kunnen lopen. 

Ben je benieuwd naar de exacte levertijden? Vraag het dan gerust na bij een van de adviseurs. Zij informeren je, waar mogelijk, uiteraard met alle plezier. 

Welke kwaliteit zonweringen kan ik verwachten bij Mijnzonweringen?

Bij Mijnzonweringen maken de vakspecialisten tijdens het plaatsen van de zonweringen enkel gebruik van de hoogst mogelijke kwaliteit zonweringen. Om deze reden werken we enkel met zonweringen welke in Nederland geproduceerd zijn. 

Deze merken zijn na jaren van uitvoerig testen geselecteerd.

0575-471403

Maak Afspraak