Zonwering Dieren

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Dieren

Woon je in Dieren en ben je op zoek naar zonwering van hoogwaardige kwaliteit? Word je graag ontzorgd en wil je graag maatwerk? Dan kunnen wij van Mijnzonweringen jou helpen met het plaatsen van je nieuwe zonwering. 

Mijnzonweringen is gevestigd in Zutphen en Apeldoorn (twee showrooms van 1500+ m2). Al sinds 15 jaar maken onze 10 vakspecialisten blij met nieuwe zonwering. Iedere dag zijn we er weer trots op om mensen met een glimlach naar het eindresultaat te zien kijken. Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VT wonen). 

Je bent vanuit Dieren van harte welkom in onze showroom te Zutphen of Apeldoorn. Adviseur Gerdo beantwoord geheel vrijblijvend en gratis al je vragen om er zo voor te zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent. De koffie staat voor je klaar. Zien we je snel?Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van buitenzonwering in jouw leefomgeving!

Hoogwaardige kwaliteit in de omgeving

Bij Mijnzonweringen zijn we enkel tevreden met het leveren van de hoogste kwaliteit zonwering in de Achterhoek. Deze keuze is jaren geleden al gemaakt en heeft onder meer te maken met de ervaring van de diverse zonwering monteur specialisten. Nadat sommigen inmiddels meer dan 15 jaar ervaring hebben met alles dat met zonweringen te maken heeft er een ontwikkeling plaatsgevonden voor wat betreft het oog waarmee er naar producten gekeken wordt en waar men mee wil werken.

Enkel de hoogste kwaliteit is goed genoeg vinden we bij Mijnzonweringen wanneer je voor onze producten kiest. Alle zonwering bij Mijnzonweringen is van Nederlandse komaf. Met andere woorden, we halen onze producten echt van dichtbij. Door jarenlange ervaring opgedaan te hebben met verschillende merken is de keuze duidelijk; wij werken met Nederlandse zonwering!

We nodigen je dan ook van harte uit om de kwaliteit van onze producten te komen ervaren in de showroom. Ook wanneer je niet voor Mijnzonweringen kiest bevelen we je van harte aan om de kwaliteit van de betreffende producten eerst eens in het echt te gaan bekijken voordat je tot aankoop overgaat. Zien we je binnenkort bij ons in de showroom? De koffie staat voor je klaar.

Hoe verloopt het proces van plaatsing?

Wanneer je voor zonwering kiest bij Mijnzonweringen dan gaat het proces als volgt. Je komt eerst eens langs in de showroom voor een gratis en vrijblijvend advies. Je kunt dan ook een blik werpen op de zonwering en even voelen wat voor kwaliteit je kunt verwachten van de zonwering. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Nadat je langs bent gekomen en we al jouw vragen beantwoord hebben, sturen we je een vrijblijvende offerte toe. Wanneer je akkoord gaat met deze offerte komen we richting Dieren om een en ander in te meten zodat de zonwering in productie kan. Na het inmeten ontvang je van ons de definitieve offerte. Als je akkoord bent dan gaan we de productie van de zonweringen in gang zetten.

Wanneer alles binnen is komen we wederom richting Dieren om alles te plaatsen. We zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Loop daarom voor je eigen gerustheid alles nog even na wanneer we weg zijn. Is het niet helemaal goed? Neem contact op, we lossen het direct voor je op.

Kom je niet uit Dieren? Geen probleem. Onlangs hebben we zonweringen geplaatst in onder andere Zutphen, Eefde, Vorden, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Dieren en Eerbeek.

0575-471403

Maak Afspraak