Zonwering Ruurlo

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Ruurlo

Ben je woonachtig in Ruurlo en ben je op zoek naar zonwering voor bij jou thuis? Maar wel zonwering van hoogwaardige kwaliteit en een proces waar jij geen moeite voor hoeft te doen. Ontzorging van A tot Z noemen we dat bij Mijnzonweringen. 

Wanneer je je in bovenstaande kunt vinden dan kunnen we jou verder helpen bij Mijnzonweringen. Met meer dan 15 jaar aan ervaring en inmiddels honderden projecten aan ervaring op het gebied van woninginrichting durven we onszelf expert te noemen. Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (onder andere bekend van VTwonen). 

Uiteraard ben je van harte welkom vanuit Ruurlo bij een van onze showrooms te Zutphen of Apeldoorn voor een gratis en vrijblijvend advies. Adviseur Gerdo laat je graag alle trends zien op het gebied van zonwering. Waar gewenst ontvang je een offerte van ons, geheel vrijblijvend. Zien we je snel?


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

De beste kwaliteit in de omgeving van Ruurlo

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve zonwering welke echt lang meegaat, dan zit je bij Mijnzonweringen goed. De zonweringen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van jarenlange ervaring en experimentatie met verschillende leveranciers.

Alle gekozen leveranciers zijn van Nederlandse komaf. Om deze reden kunnen we bij Mijnzonweringen kwaliteit genereren gecombineerd met snelle levertijden. Deze kwaliteit gaat uiteraard altijd gepaard met een uitgebreide garantietermijn. De garantietermijn verschilt overigens per product, vraag hier gerust naar bij adviseur Gerdo.

Veelgestelde vragen

Het is logisch dat je wat vragen hebt wanneer je je (voor het eerst) verdiept in zonwering. Het is overigens ook geen alledaagse klus om je zonwering te laten vervangen. Daarom beantwoorden we hieronder vast enkele vragen welke je zou kunnen hebben en welke wij veel voorbij horen komen. 

Waar plaatsen jullie zonweringen?

Van oudsher komt Mijnzonweringen uit Zutphen en heeft later een vestiging geopend in Apeldoorn. We plaatsen onze zonweringen ongeveer in een straal van 30 a 40 kilometer rondom Zutphen en Apeldoorn. Vanuit Zutphen is Ruurlo vrij kort rijden, zo’n 20 minuten. Je kunt dus rustig een keer bij ons in showroom langskomen om de mogelijkheden voor wat betreft zonwering te komen bekijken.

Met welke levertijd kan ik rekening houden bij Mijnzonweringen?

Normaliter kun je bij Mijnzonweringen rekening houden met een levertijd van zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment dat de initiële offerte getekend is. Op dat moment wordt de zonwering ingemeten, besteld en daarna zo snel als mogelijk geplaatst.

Wegens de coronamaatregelen kan het zijn dat plaatsingen mogelijk iets zijn vertraagd omdat leveranciers moeite hebben om voldoende zonweringen te produceren. Uiteraard doen we er alles aan om de zonweringen op tijd en zo snel als mogelijk te leveren.

Kan ik mijn zonweringen ook bij jullie bestellen en zelf afhalen?

In basis is het mogelijk om zonweringen bij ons te bestellen en af te halen waarna je deze zelf plaatst. Mocht je een dergelijk verzoek hebben, neem dan gerust contact met ons op om een eventuele offerte op te vragen of voor een advies.

Hoe gaat een proces bij Mijnzonweringen in zijn werk?

Wanneer je geïnteresseerd ben in zonweringen dan is het altijd een fijn een idee dat je deze in ieder geval gezien en gevoeld hebt zodat je zeker weet met welke zonweringen je te maken krijgt. Daarvoor ben je uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom. 

Tijdens een bezoek aan de showroom vanuit Ruurlo kun je voor jezelf een beeld vormen welke zonwering nou precies bij je past. Adviseur Gerdo zal op basis van jouw wensen en behoeften de mogelijkheden met je doorspreken, uiteraard binnen jouw budget. Op basis hiervan kun je verschillende uitgewerkte versies mee naar huis nemen en eens rustig voor jezelf overdenken welke mogelijkheid het best bij jou zou kunnen passen.

Wanneer je opmerkingen over de offerte hebt dan horen we dat uiteraard graag. Mocht het tot een akkoord komen dan zorgen we ervoor dat een van de vakspecialisten komt inmeten om er zo voor te zorgen dat alles exact klopt qua maatvoering. Op basis van de maatvoering wordt er een definitieve offerte gemaakt.

Akkoord met de definitieve offerte? Dan gaan we over tot productie. Wanneer de zonwering is geleverd plannen we een datum in om alles te plaatsen bij jou in Ruurlo. Vaak kun je binnen een dagdeel al genieten van de zonwering.

0575-471403

Maak Afspraak