Zonwering Apeldoorn

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Apeldoorn

Ben je op zoek naar (buiten)zonwering en ben je woonachtig in de omgeving van Apeldoorn? Mijnzonweringen helpt met het adviseren en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige zonwering.

Al sinds jaar en dag (inmiddels 15+ jaar) helpen we mensen met zonwering in de omgeving van Apeldoorn en Zutphen. Inmiddels bestaat het team van Mijnzonweringen uit een team van 10 vakspecialisten. Mijnzonweringen is onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

Een van onze adviseurs helpt je met alle plezier om ervoor te zorgen dat jouw ideale zonwering binnenkort bij jou geplaatst kan worden. Zien we je binnenkort? De koffie staat klaar.

Huis met zonwering in Apeldoorn

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar zonwering? Wij helpen je met alle plezier verder. Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies

Waar zit Mijnzonweringen gevestigd? Alleen in Apeldoorn?

Mijnzonweringen is gevestigd in Apeldoorn en Zutphen. De showrooms zijn ingericht met een assortiment aan woninginrichting van hoge kwaliteit. 

Op het gebied van buitenzonwering hebben we onder andere zonneschermen, screens, rolluiken, markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, buitenjaloezieën en serrezonweringen tentoongesteld in de showroom. Zo kun je, wanneer je eens langskomt voor een vrijblijvend advies, direct zien van welke kwaliteit de zonwering nou eigenlijk is. Daarvoor of daarna gaan we graag met om tafel om eens je bespreken waar jouw wensen en behoeften liggen op het gebied van zonwering. Naderhand ontvang je van ons een vrijblijvend advies met een duidelijke prijsindicatie.

Met welke levertijd dien ik rekening te houden bij jullie?

Zoals je misschien vernomen hebt is het momenteel erg lastig om concrete uitspraken te doen over levertijden als het gaat om bouw en woninginrichting. Het feit dat het lastig is om concrete uitspraken te doen heeft onder meer te maken met logistieke problemen (geen capaciteit om te verschepen) en simpelweg het gebrek aan benodigde grondstoffen waarmee zonwering wordt geproduceerd. 

De levertijd per product op het gebied van zonwering verschilt enorm. Mocht je nou graag willen weten wat de levertijd ongeveer zal bedragen voor een specifiek product? Mail, bel of stuur even een contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om ervoor te zorgen dat jij voor jezelf duidelijkheid hebt over de levertijd. 

Waarom zou ik voor Mijnzonweringen kiezen?

Mijnzonweringen onderscheid zich op een drietal punten ten opzichte van de concurrentie. Ten eerste garandeert Mijnzonweringen de hoogste kwaliteit producten. Na jarenlange ervaring (15+ jaar) en uitvoerig veel merken en producten in handen gehad te hebben durven we met zekerheid te stellen dat we de beste merken op het gebied van buitenzonwering in huis hebben. Zo kunnen we de beste kwaliteit zonwering bij jou thuis garanderen. 

Naast de hoge kwaliteit zonwering die we leveren zorgen we ervoor dat ieder product precies op maat is gemaakt, precies en passend bij jouw leefomgeving in Apeldoorn of omgeving. Of het nu gaat om de RAL-kleuren of de precieze maatvoering; we nemen alles mee om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe buitenzonwering precies bij je huis past. 

Tenslotte zijn we altijd hard aan het werk om jou van A tot Z te ontzorgen. Al vanaf het eerste oriënterende contactmoment nemen we jou direct alle zorgen uit handen. Je krijgt van ons een gratis en vrijblijvend advies en bent daarna geheel vrij om te kiezen of het aanbod van Mijnzonweringen wel of niet interessant is. Waarna je de knoop hebt doorgehakt gaan we voor je aan de slag. Productie en plaatsing nemen we uiteraard ook volledig van je over. Een van de collega’s bespreekt graag met je wanneer we langs mogen komen voor de plaatsing. Nog niet helemaal tevreden na de plaatsing? Neem contact met ons op, we kijken met je mee en maken het graag in orde. We zijn dagelijks werkzaam in Apeldoorn en omstreken (plaatsen zoals Twello, Deventer, Gorssel en Beekbergen) en kunnen daarom zeker snel bij je langskomen.


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak