Zonwering Achterhoek

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Achterhoek

Ben je woonachtig in de omgeving Achterhoek en zoek je een bedrijf dat je kan helpen met het plaatsen van zonwering? Kwalitatieve zonwering, volledig op maat gemaakt waarbij je volledig ontzorgt wordt?

Dan kunnen wij je helpen. Wij van Mijnzonweringen houden ons al 15 jaar bezig met het plaatsen van buitenzonwering. Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van onder meer VTwonen). We zijn er trots op dat we gedurende de afgelopen jaren al honderden mensen blij hebben gemaakt met hun buitenzonwering.

Adviseur Gerdo of René helpt je vol enthousiasme wanneer je je oriënteert op het gebied van buitenzonwering. Je bent van harte welkom in onze showroom te Zutphen of te Apeldoorn. De koffie staat voor je klaar. Kom je binnenkort langs?

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van buitenzonwering in jouw leefomgeving!

Waar plaatsen jullie zonweringen?

Over het algemeen plaatsen we bij Mijnzonweringen in zowel Gelderland als in Overijssel. Dit heeft onder andere te maken met de plaatsen waarin onze showrooms gevestigd zijn (Zutphen en Apeldoorn).

Buiten kijf staat dat we zeker in de gehele Achterhoek zonweringen plaatsen. Denk bij de gehele Achterhoek onder andere aan plaatsen als Eefde, Doetinchem, Zutphen, Eerbeek, Vorden, Ruurlo en ‘s-Heerenberg

Mocht je nou niet in Overijssel of Gelderland wonen maar eventueel wel eens bij ons in de showroom langs willen komen voor advies? Geen enkel probleem, neem gerust even contact met ons op en geef aan waar je vandaan komt, dan kunnen wij direct aangeven of het wel of geen handig idee is om bij jou een zonwering te komen plaatsen. 

Woon je wel in de Achterhoek? Dan kun je uiteraard ook vrijblijvend eens de showroom binnenwandelen zonder afspraak. Je kunt dan de kwaliteit van de producten eens komen ervaren zonder dat je direct advies krijgt. Wanneer je woonachtig bent in de Achterhoek ligt de showroom in Zutphen namelijk om de hoek. Het is dan een kleine moeite om even langs te rijden.

Wat onderscheid jullie van andere zonweringsbedrijven in de Achterhoek?

Zoals je misschien al zult weten zijn er in de Achterhoek en de rest van Nederland uiteraard ook al de nodige bedrijven op het gebied van zonwering. Er zijn echter een aantal punten waardoor Mijnzonweringen een betere keuze lijkt te zijn voor jou dan een ander zonweringsbedrijf. 

Allereerst hebben we bij Mijnzonweringen twee showrooms (in de buurt van de Achterhoek) waar je alle producten kunt komen bekijken. Op deze manier krijg je er een erg goed idee over welke kwaliteit producten we het hebben. In het echt voelen en bekijken is volgens ons echt een must! De showrooms zijn beiden 1500m2.

Naast het voordeel van de showrooms bij Mijnzonweringen weet je zeker dat bij ons alles goed is geregeld. Allereerst, door onze jarenlange (15+) ervaring met zonwering producten weten we precies alle ins en outs op dit gebied. Zo zul je bij Mijnzonweringen alleen de allerbeste kwaliteit producten krijgen van enkel Nederlandse leveranciers. We werken niet met Chinese merken of merken waarvan de kwaliteit ter discussie staat.

Naast de kwaliteit leveren we enkel maatwerk. Zo komen we de zonwering altijd netjes bij jou inmeten en krijg je geen standaard maat zonwering die gemonteerd wordt. Bij een tussentijds akkoord op de offerte komen we altijd bij je langs om de situatie te bekijken. Na het inmeten ontvang je van ons dan de uiteindelijke offerte. Akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag!

Met welke levertijd kan ik rekening houden bij jullie?

Momenteel is het erg lastig om te bepalen wanneer jouw nieuwe zonwering precies geplaatst kan worden. Dit heeft onder meer te maken met aanhoudende voorraad uitdagingen en uitdagingen op het gebied van logistiek. 

Ben je toch benieuwd naar de eventuele levertijd van een bepaalde zonwering? Neem gerust even contact met ons op, we helpen je namelijk graag met het informeren over de eventuele levertijd. We doen er in ieder geval alles aan om jou zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van dienst te zijn.

0575-471403

Maak Afspraak