Zonwering Beekbergen

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Beekbergen

Ben je je aan het oriënteren op nieuwe zonwering voor buiten? Ben je op zoek naar kwalitatieve zonwering dat wel een beetje tegen weer en wind kan? Word je graag ontzorgt en vind je het prettig dat alles netjes geïnstalleerd wordt? Ben je woonachtig in Beekbergen of omgeving? Dan kunnen wij je helpen.

Aangenaam, wij zijn Mijnzonweringen. Mijnzonweringen is onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen). Met meer dan 15 jaar ervaring met het adviseren van zonwering en het plaatsen hiervan durven we onszelf inmiddels specialist te noemen. Zelfs na honderden afgeronde projecten zijn we nog iedere keer hartstikke blij om de glimlach op mensen hun gezicht te zien bij oplevering.

Adviseur Gerdo vertelt je graag meer over de mogelijkheden in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn (1500m2). Je krijgt van ons een gratis en vrijblijvend advies, wanneer wenselijk ontvang je ook een offerte. De koffie staat klaar, zien we je binnenkort?


Zonwering Beekbergen wit huis

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Veel gestelde vragen

Veel mensen komen voor het eerst in aanraking met zonwering. Het is logisch dat er wat vragen in je opkomen wanneer je je oriënteert op een product dat in de meeste gevallen met de nodige kosten gepaard gaat. Om deze reden hebben we, vragen welke veel gesteld worden, alvast voor je beantwoord. 

In welke straal ligt jullie werkgebied? Valt Beekbergen hieronder?

Mijnzonweringen is actief in een straal van ongeveer 50 kilometer rondom Zutphen en Apeldoorn. Beekbergen valt zeker binnen deze straal. Beekbergen ligt namelijk op zo’n 5 kilometer gelegen vanaf Apeldoorn en op zo’n 20 kilometer vanaf Zutphen. Beide showrooms zijn dus prima te bereiken vanaf Beekbergen.

Onlangs hebben we rondom Beekbergen in de plaatsen Apeldoorn, Twello, Deventer en Gorssel

Wat is de gemiddelde levertijd bij Mijnzonweringen?

Bij Mijnzonweringen kun je uitgaan van een gemiddelde levertijd van zo’n 8 tot 12 weken. In sommige gevallen kan het sneller wanneer spoed wenselijk is. Echter is het wel geval dat er momenteel een schaarste heerst voor wat betreft bepaalde materialen (zoals aluminium) waardoor levertijden momenteel ietwat vertraagt kunnen zijn. 

Wanneer u benieuwd bent naar de exacte levertijden, vraag het gerust even na bij een van onze adviseurs. Zij informeren u graag voor wat betreft de mogelijkheden. 

Welke kwaliteit zonweringen kan ik verwachten bij Mijnzonweringen?

Bij Mijnzonweringen kun je uitgaan van de beste kwaliteit zonweringen. Op basis van 15 jaar aan ervaring zijn de beste merken geselecteerd waarmee gewerkt wordt. De merken waar Mijnzoweringen mee werkt zijn merken van Nederlandse komaf. 

Om deze reden kunnen we snel schakelen met de producent wanneer er iets geleverd dient te worden of wanneer er, om welke reden dan ook, iets omgeruild dient te worden.

Werken jullie ook met after service?

Wanneer je klant bent bij Mijnzonweringen dan vragen wij je, nadat de zonweringen zijn geïnstalleerd, om alles zeer precies te controleren op eventuele onjuistheden of ontevredenheden. Wanneer je niet geheel tevreden bent met het geleverde werk dan komen we uiteraard geheel kosteloos bij u terug om alles netjes in orde te maken. Alles om u uiteindelijk te kunnen zien genieten van de zonwering. Wanneer je in de omgeving woont, zoals Beekbergen, dan is er vaak een gaatje in de agenda waardoor we zeer snel bij je langs kunnen komen. 

Op welke dagen ben ik welkom in de showroom?

Bij Mijnzonweringen ben je welkom in de showroom van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom om de showroom binnen te wandelen en het een en ander te komen bekijken.

Wanneer je echt met een van de adviseurs om tafel wil gaan zitten dan raden we je sterk aan om wel van te voren even een afspraak in te plannen. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat de adviseurs wel even tijd hebben maar het is zonde om deze mis te lopen wanneer je vanuit Beekbergen langskomt om met een adviseur te spreken.

0575-471403

Maak Afspraak