Buitenjaloezieën

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Buitenjaloezieën

Ben je op zoek naar naar jaloezieën voor buiten? Buitenjaloezieën zijn de ideale combinatie tussen comfort en design. Deze hippe en moderne manier van zonweren is nog niet zo oud en wordt door Mijnzonwering al aangeboden.

Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen). We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het plaatsen van zonwering en hebben tot nu toe vele honderden mensen blij mogen maken met buitenzonwering.

Onze adviseurs adviseren je graag in een van onze showrooms. De koffie staat klaar.

tuinkamer met zonwering

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Wij geven je een gratis en vrijblijvend advies in een van onze showrooms

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Buitenjaloezieën; ultiem comfort en deluxe

Buitenjaloezieën brengen een luxe, authentiek en high-end gevoel naar jouw huis toe. Jaloezieën kunnen als accessoire jouw leefomgeving volledig omtoveren tot een nog luxer aanzicht. Bij dit luxere aanzicht krijg je het stuk comfort van zonwering wanneer jij dit wil en in welke mate jij dit wil. 

Buitenjaloezieën van Mijnzonweringen zijn verkrijgbaar in iedere wenselijke RAL-kleur. De producten worden in ieder geval op maat gemaakt, wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Uiteindelijk passen de buitenjaloezieën naadloos binnen jouw leefomgeving, zodat het een echte aanvulling is op de huidige situatie waar praktisch comfort bij inbegrepen zit. 

Hoogwaardige kwaliteit van Mijnzonweringen

Bij Mijnzonweringen ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit buitenjaloezieën op de markt. We leveren verschillende jaloezieën maar we hebben uitsluitend gekozen voor de beste kwaliteit. Wij vinden namelijk dat iedere leefomgeving de beste kwaliteit producten verdiend.

Doordat de adviseurs en zonweringexperts bij Mijnzonweringen inmiddels 15+ jaar aan ervaring hebben is iedereen zich er erg goed bewust van welke merken zich iedere keer weer bewijzen om hun kwaliteit. 

We nodigen je uit om de kwaliteit van de buitenjaloezieën eens in het echt te komen bewonderen bij Mijnzonweringen haar showrooms in Zutphen of Apeldoorn. De koffie staat er klaar en de adviseurs staan voor je klaar om je te adviseren, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. 


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak