Rolluiken

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Rolluiken

Ben je op zoek naar rolluiken van hoogwaardige kwaliteit? Mijnzonweringen is dé specialist als het aankomt op buitenzonwering.

Inmiddels hebben we 15+ jaar ervaring met het adviseren in en plaatsen van rolluiken. Honderden projecten later zijn we trots dat we al zoveel mensen hebben mogen helpen.

Mijnzonweringen is onderdeel van Woninginrichting Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Specialist Gerdo of René staat je met alle plezier te woord. Je bent van harte welkom in de showroom, de koffie staat klaar.

Rolluiken

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Wij helpen je graag verder. Je krijgt van ons een gratis en vrijblijvend advies in een van onze showrooms.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Rolluiken van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar rolluiken dan is er nogal wat beschikbaar qua aanbod. Verschillende merken, verschillende modellen, verschillende leveranciers en verschillende prijsklassen. 

Als leek is het vaak lastig om het kaf van het koren te scheiden. Want wat is nou de beste kwaliteit tegen de beste prijs? Daar kom je alleen achter door de kwaliteit te ervaren.

Ervaring met kwaliteit hebben we bij Mijnzonweringen zeker. 10 Medewerkers welke dagelijks op pad zijn om rolluiken en aanverwante producten te plaatsen. Na verloop van tijd hebben we de kaf van het koren kunnen scheiden en weten we welke producten het best bij welke situatie passen. Advies nodig? Specialist Gerdo of René helpt graag. 

Ontzorging van A tot Z & Maatwerk

Mijnzonweringen staat voor ontzorging van A tot Z. Wat we hier in de praktijk mee bedoelen is dat we jou vanaf het eerste vrijblijvende advies tot en met de plaatsing alle zorgen uit handen nemen. Zo zorgen we ervoor dat jij enkel de keuze hoeft te maken op basis van het advies van specialist Gerdo of René. Advies, inmeten, plaatsen en nazorg; wij regelen álles voor je! 

Bij Mijnzonweringen wordt alles op maat gemaakt. Jouw specifieke situatie is ons uitgangspunt. Jouw leefomgeving is voor ons heilig, de plek waar je iedere dag doorbrengt, die hoort precies te zijn zoals jij wenst. Wij doen er alles aan om daar een steentje aan bij te mogen dragen. Want als we die glimlach op jouw gezicht zien dan zijn trots!


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak