Zonwering Eefde

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Eefde

Woon je in Eefde en ben je op zoek naar (nieuwe) buitenzonwering in de vorm van bijvoorbeeld een zonnescherm of rolluiken? Wij kunnen je helpen. Als je op zoek bent naar een partij waarbij je van A tot Z ontzorgt wordt en hoogwaardige kwaliteit geleverd wordt dan zit je bij Mijnzonweringen goed.

Mijnzonweringen haar vakspecialisten hebben 15+ jaar ervaring met het adviseren op het gebied van zonwering en het plaatsen hiervan. Mijnzonweringen is onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VT wonen) en gevestigd in twee showrooms.

De adviseurs helpen je graag verder met een advies. Uiteraard, altijd gratis en vrijblijvend. De koffie staat klaar in onze showroom in Zutphen nabij Eefde.

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kunnen we je helpen met zonwering? Kom langs voor een vrijblijvend advies in showroom

Zonwering Eefde

Kunnen we je helpen met het plaatsen van zonwering bij jouw huis in Eefde? De tien vakspecialisten van Mijnzonweringen plaatsen al jarenlang de mooiste en meest verschillende soorten zonweringen in Zutphen en de Achterhoek. Iedere keer weer is het ons doel om een glimlach op jouw gezicht te toveren wanneer we een project opleveren. 

Het gehele traject begint altijd met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Uiteraard kunnen we, wanneer je dat wenst, ook direct een offerte uitbrengen wanneer je graag een prijsindicatie ontvangt. Nadat je blij bent met het advies komen we bij langs, wanneer je akkoord geeft op de offerte, om alles in te meten. Uiteindelijk kan met deze maten de definitieve prijs worden vastgesteld en kunnen we de productie in gang zetten. Tevreden? We gaan voor je aan de slag. Vervolgens komen we bij je langs om de zonwering te plaatsen. Blij met het resultaat? Fijn. Niet helemaal tevreden? Dan komen we nog even terug om alles netjes te maken. 

Onlangs hebben we zonweringen mogen plaatsen in Vorden, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Dieren en Eerbeek.

Veel gestelde vragen

Hieronder behandelen we vragen die veel gesteld worden wanneer mensen zich oriënteren op zonwering bij Mijnzonweringen. Dit kunnen praktische vragen zijn maar ook inhoudelijke vragen zoals over maat- en kleurvoering.

Met welke levertijd dien ik rekening te houden?

Normaliter kun je bij Mijnzonweringen rekening houden met een levertijd tussen de 6 en 8 weken vanaf het moment van het eerste oriënterende adviesgesprek. De levertijden kunnen momenteel echter langer zijn wegens een tekort aan grondstoffen en wegens logistieke problematiek ten gevolge van Covid-19. Bij Mijnzonweringen mogen we van geluk spreken dat we uitsluitend werken met Nederlandse leveranciers waardoor doorlooptijden relatief gehouden kunnen worden. 

Worden de zonweringen op maat gemaakt?

Ja, alle zonweringen worden op maat gemaakt. Maatwerk is namelijk de basis van kwaliteit vinden we. Of het nu gaat om een specifieke RAL-kleur of een zonnescherm of knikarmscherm dat naadloos aansluit op de leefomgeving; alles wordt op maat gemaakt. 

Wat is de kwaliteit van de zonweringen?

Bij Mijnzonweringen werken we enkel met zonweringen welke van Nederlandse komaf zijn. Deze merken zijn geselecteerd na jaren van uitvoerig testen en vergelijken. Met 15+ jaar aan ervaring weten we inmiddels welke merken kwalitatief hoogwaardig zijn en welke merken van beduidend mindere kwaliteit zijn. Jij hebt dus altijd een kwalitatief goed product in huis met onze expertise. 

Kan ik de showroom ook zonder afspraak bezoeken?

Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom in de showroom van Mijnzonweringen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag; van 10.00 tot 17.30 en zijn gevestigd aan de Gerritsenweg 8 in Zutphen in hetzelfde pand als Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Mijnterrasoverkapping.

0575-471403

Maak Afspraak