Zonwering ‘s-Heerenberg

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering ‘s-Heerenberg

Ben je woonachtig in het mooie ‘s-Heerenberg of in de omgeving hiervan? Ben je op zoek naar zonwering van een hoge kwaliteit en een partij welke jou alle zorgen uit handen neemt? Dan helpen wij je graag.

De specialisten van Mijnzonweringen hebben inmiddels 15+ jaar ervaring met het plaatsen van buitenzonwering. Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn. Onze showrooms zijn gevestigd in de nabije omgeving van ‘s-Heerenberg, namelijk in Zutphen en in Apeldoorn.

Onze adviseur helpt je graag met een advies of het beantwoorden van vragen die je hebt over zonwering. Een advies is uiteraard altijd vrijblijvend en gratis. Liever direct een offerte? Neem gerust contact op en we helpen je graag verder. De koffie staat in ieder geval klaar in de showroom.


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van buitenzonwering in jouw leefomgeving!

De beste kwaliteit zonweringen in de regio van ‘s-Heerenberg

Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit zonweringen in ‘s-Heerenberg of in de omgeving van ‘s-Heerenberg (Achterhoek) dan kunnen we je bij Mijnzonweringen goed verder helpen. 

Onlangs hebben we zonweringen mogen plaatsen in Zutphen, Eefde, Vorden, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Dieren en Eerbeek.

Al onze zonweringen zijn geproduceerd in ons eigen kikkerlandje. Daarom weten we zeker dat het kwalitatief hoogwaardige zonwering is welke met liefde is geproduceerd. Alle producten worden gecontroleerd op kwaliteit voordat ze geplaatst worden.

Gedurende de 15+ jaar aan opgedane ervaring weten we welke merken kwalitatief hoogwaardig zijn. Hier zijn we achter gekomen door jarenlang uitvoerig te testen en verschillende merken uit te proberen. De markt wordt nauwlettend in de gaten gehouden door ons waardoor we altijd bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op de markt van buitenzonwering.

Veelgestelde vragen

Wanneer je je oriënteert op (nieuwe) zonwering dan roept dit natuurlijk altijd het een en ander aan vragen op. Om deze reden hebben we de vragen welke we het meest voorbij horen komen hieronder alvast voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust even contact ons op, we informeren je graag.

Levertijd Mijnzonweringen

De levertijd van buitenzonwering is momenteel erg moeilijk te voorspellen wegens het tekort aan grondstoffen en de problemen op logistiek gebied welke in de gehele sector breed bekend zijn. 

Normaliter kunnen we bij Mijnzonweringen in 6 weken (vanaf het moment van akkoord op de initiële offerte) jouw nieuwe zonwering geplaatst hebben. Door de bovengenoemde omstandigheden is het op dit moment lastig om de reguliere tijd van levering te waarborgen. De levertijd van de verschillende zonweringen zijn op dit moment uiteenlopend. Ben je daarom benieuwd naar eventuele levertijden? Vraag ons gerust en wij proberen je vraag zo adequaat mogelijk te beanwoorden.

In welke omgeving zijn jullie werkzaam?

Mijnzonwering is voornamelijk actief in de gehele Achterhoek, waaronder plaatsen als ‘s-Heerenberg, Doetinchem, Zeddam en Zelhem. Op dagelijkse basis plaatsen we ook vol trots zonwering in andere delen van Gelderland en in stukken van Overijssel. 

Staat jouw plaats er niet bij maar zou je wel graag in contact willen komen met Mijnzonweringen? Vraag onze adviseur gerust naar de mogelijkheden. .

Zijn de producten bij Mijnzonweringen standaard qua maat?

Nee, de producten bij Mijnzonweringen zijn niet standaard qua afmeting. Alle zonweringen worden op maat geproduceerd nadat de producten bij jou op locatie zijn ingemeten. Als we hoge kwaliteit willen waarborgen dan is maatwerk hier volgens ons een van de kenmerken van. Het inmeten van de zonwering behoort dan ook altijd tot het vaste stappenplan wanneer we iemand blij mogen maken met nieuwe zonwering.

0575-471403

Maak Afspraak