Zonnescherm monteur Zutphen

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonnescherm monteur Zutphen

Door de steeds warmer wordende zomers in Nederland worden zonneschermen steeds populairder de laatste jaren merken we. Vanuit onze showroom in Zutphen helpen onze monteurs wekelijks met de aanschaf en de montage van een zonnescherm. 

Onze zonneschermen bestaan uit een voorarm, lijst, armen en een gesloten cassette. Ben jij op zoek naar een monteur voor een zonnescherm bij jou thuis in Zutphen? Dan kunnen wij je uiteraard goed helpen.


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Wat kunnen onze zonnescherm monteuren in Zutphen leveren?

De maximale uitvoeringen van de zonneschermen die we leveren zijn 7 meter breed en 5 meter diep. Uiteraard heb je bij Mijnzonweringen diverse keuzes aan doeken voor het zonnescherm die beginnen vanaf 50% uv-werend en zijn waterdicht. Kies je voor een effen of een gestreept patroon? Alle opties zijn uiteraard mogelijk bij Mijnzonweringen. Het zonnescherm heeft als voordeel dat je lekker van de schaduw kunt genieten, zowel binnen als buiten op het terras.

Andere producten en afmetingen in Zutphen

Ben je op zoek naar een andere afmeting of een ander product? Dan kan onze monteur je goed verder helpen. We komen op verzoek graag even bij je langs in Zutphen om de situatie te bekijken. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom te Zutphen aan de gerritsenweg 8. 

Onze monteurs denken dan graag met je mee over wat voor jou de beste keuze is qua zonnescherm bij jou thuis. Je krijgt van ons altijd een gratis en vrijblijvende offerte mee naar huis. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je rustig een knoop doorhakken over het zonnescherm.

 

0575-471403

Maak Afspraak