We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Epe

Ben je op zoek naar zonwering in Epe of in de nabije omgeving van Epe? Maar dan wel zonwering welke hoogwaardig van kwaliteit is? Vind je het daarnaast prettig als je nergens naar om hoeft te kijken en wanneer alles voor je wordt geregeld?

Dan kunnen wij je helpen. Bij Mijnzonweringen helpen we wekelijks mensen met de realisatie van hun nieuwe zonweringen. Onze vakspecialisten doen dit inmiddels al zo’n 15 jaar. Gedurende deze jaren hebben zij al honderden mensen blij gemaakt met nieuwe zonwering. 

Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen & Apeldoorn (bekend van de tv programma’s als VTwonen). 

Je bent van harte welkom in een van onze showrooms te Zutphen of Apeldoorn (1500m2) vanuit Epe. Adviseurs Gerdo en René staan je graag te woord in de showroom voor een gratis en vrijblijvend advies. Zien we je snel voor een bakje koffie? Liever meteen een offerte? Geen enkel probleem.


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Veelgestelde vragen

Je laat niet iedere week zonwering plaatsen bij je huis in Epe, daarom is het best wel logisch dat je vragen hebt wanneer je overweegt om zonwering te laten plaatsen.  

Om deze vragen bij je weg te nemen hebben we alvast de belangrijkste vragen beantwoord hieronder. Uiteraard kan het zijn dat je wat persoonlijke vragen hebt. Wanneer je langskomt  voor een advies in de showroom beantwoorden we deze vragen met alle plezier voor je. Adviseur Gerdo of René staat je graag te woord. 

Kan een zonwering wel bij mijn huis gemonteerd worden?

Hoe apart je huis ook is, er is altijd een mogelijkheid om zonwering te laten plaatsen. Hoe niet conventioneel de vormen ook zijn, we kunnen je altijd helpen. Wanneer je twijfelt kun je uiteraard altijd eens langskomen bij ons in de showroom om de mogelijkheden te komen bespreken en een advies te ontvangen

Wat is de beste vorm van zonwering die ik kan nemen?

Het is lastig om te zeggen welke vorm van zonwering het best bij jou zal passen. Zonwering is namelijk een combinatie van kwestie van smaak en functionaliteit. Want laten we eerlijk wezen, je wil een zonwering die er goed uitziet en daarnaast ook nog eens zorgt voor schaduw. 

Zoals je misschien weet zijn er vele verschillende soorten zonwering (denk onder andere aan markiezen, knikarmschermen, zonneschermen en buitenjaloezieën) welke weer te combineren vallen met verschillende soorten kleuren. De keuze is dus reuze.

Hoe lang duurt het voordat mijn zonweringen gemonteerd zijn?

Het proces rondom het uitkiezen van zonwering tot en met de daadwerkelijke plaatsing van de zonwering neemt meestal gemiddeld zo’n 8 weken in in beslag. Het hangt van een aantal factoren af hoe snel zonwering geplaatst kan worden. 

Afhankelijk van de levertijd – welke op het moment wegens schaarste van logistieke middelen en grondstoffen in het geval van sommige zonweringen iets vertraagd is – kan meestal snel beslist worden hoe snel de zonwering geplaatst kan worden. 

In overleg is er veel mogelijk, dus wanneer je graag zou willen dat de zonwering snel geplaatst wordt dan kun je dit rustig aangeven bij bij een van de adviseurs. Waar we je kunnen helpen doen we dit uiteraard graag. 

In welke straal plaatsen jullie de zonweringen?

Over het algemeen plaatst Mijnzonweringen haar producten in een straal van zo ongeveer 50 kilometer. Vanaf Zutphen of Apeldoorn kunnen we dus zeker weten zonwering plaatsen in Epe. 

Mocht je nou toch iets verder wonen en toch graag eens langs willen komen in de showroom, dan is er in overleg altijd veel mogelijk. We vinden het namelijk een prettig idee dat we jou kunnen helpen met de plaatsing van nieuwe zonwering waar jij blij mee bent. 

Zien we je binnenkort vanuit Epe voor een kop koffie?

0575-471403

Maak Afspraak