Zonnescherm Doetinchem

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Rolluiken Doetinchem

Oriënteer je je op de aanschaf van nieuwe rolluiken? Ben je woonachtig in Doetinchem of omgeving en ben je op zoek naar rolluiken/zonwering van hoogwaardige kwaliteit? Word je graag ontzorgt van A tot Z?

Dan kunnen wij van Mijnzonweringen je goed van dienst zijn. Ron en zijn team hebben inmiddels 15+ jaar ervaring met het adviseren en plaatsen van alle soorten rolluiken. Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen & Apeldoorn (bekend van o.a. VTwonen). 

Adviseur Gerdo helpt je graag met het verder uitwerken van je ideeën en geeft waar gevraagd graag advies over de best passende oplossing in jouw situatie. Je bent van harte welkom in onze showroom te Zutphen (1500m2) waar we je gratis en uiteraard vrijblijvend adviseren. Liever direct een offerte? Geen enkel probleem.


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Rolluiken in Doetinchem: enkel de hoogste kwaliteit

Uiteraard ben je alleen op zoek naar de beste kwaliteit rolluiken in de omgeving van Doetinchem. Rolluiken welke jarenlang meegaan zonder daar enig omkijken naar te hebben. Dat begrijpen we uiteraard bij Mijnzonweringen. 

Om deze reden werken we bij Mijnzonweringen enkel samen met de allerbeste producenten op het gebied van rolluiken. We werken dan ook enkel samen met partijen van Nederlandse bodem. 

Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan naar de beste kwaliteit rolluiken hebben we op basis van ervaring een selectie gemaakt van de beste leveranciers welke keer op keer weer hun dienst bewijzen en nooit teleurstellen. 

De hoogwaardige kwaliteit van de producten in samenspraak met de vakspecialisten werkzaam bij Mijnzonweringen zorgt ervoor dat u gedurende het proces rustig achterover kunt leunen en enkel de beslissingen hoeft te nemen. Van planning tot bestelling, we ontzorgen u van A tot Z. 

Adviseur Gerdo ontvangt u met alle plezier in onze showroom te Zutphen vanuit Doetinchem waar we een oppervlak van 1500m2 showroom met woninginrichting en buitenzonwering uitgestald hebben. Wens je een adviesgesprek? Plan deze dan tijdig in om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard ben je van harte welkom, de koffie staat altijd klaar. Ook wanneer je enkel even binnenwandelt. 

Veelgestelde vragen over rolluiken

Het is logisch dat je wat vragen hebt wanneer je nadenkt over het vervangen of laten plaatsen van rolluiken thuis. Je vervangt de rolluiken immers niet ieder jaar. Om de eerste vragen alvast voor je te beantwoorden hebben we hieronder vast een en ander op een rij gezet. 

Heb je nog persoonlijke vragen? Adviseur Gerdo behandelt deze vragen met alle plezier samen met jou wanneer je bij ons langskomt om de producten te bekijken.

Hoe gaat het proces bij Mijzonweringen in zijn werk?

Het is vaak stapsgewijs proces om rolluiken te laten plaatsen. Normaliter kom je eerst bij ons in de showroom om de rolluiken te bekijken en jouw situatie te bespreken met adviseur Gerdo. 

Op basis van jouw/jullie wensen en behoeften wordt er door de afdeling calcualtie een ruwe offerte gemaakt. Nadat de offerte bij jou terecht is gekomen kun je eventuele aanpassingen doorgeven. 

Wanneer je akkoord bent de offerte dan komen we bij je langs om de rolluiken in te meten om zo alles precies in kaart te brengen. Op basis van de precieze afmetingen ontvang je van ons een definitieve offerte.

Akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag. De juiste benodigdheden worden besteld en de rolluiken worden in productie genomen. Nadat de rolluiken in ons magazijn zijn binnengekomen dan komen we bij je langs en plaatsen we de rolluiken.

Na afloop van de plaatsing dan vragen we je om alles goed na te kijken. Heb je nog op- of aanmerkingen op de geplaatste rolluiken? Geef het dan aan ons door en we lopen de punten samen nog eens met je door.

Zijn jullie ook werkzaam in Doetinchem?

Uiteraard plaatst Mijnzonweringen haar rolluiken ook in Doetinchem. Vanuit Doetinchem is het ongeveer 25 kilometer rijden naar Zutphen. Wanneer je dus in de showroom wil komen kijken vanuit Doetinchem dan ben je er ongeveer in een half uurtje. 

0575-471403

Maak Afspraak