Zonwering Doesburg

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Doesburg

Woonachtig in Doesburg? Oriënteer je je op de aanschaf van zonwering en ben je op zoek naar hoogwaardige kwaliteit en een partij welke jou van A tot Z kan helpen? Waar je het gevoel hebt dat men nog de tijd voor je neemt en het niet alleen om geld verdienen draait?

Dan kunnen we jou helpen! De vakspecialisten van Mijnzonweringen houden zich al zo’n 15 jaar bezig met het plaatsen van zonweringen. Na vele honderden afgeronde projecten durven we onszelf inmiddels wel specialist te noemen op het gebied van zonwering. 

Naast dat we specialist zijn op het gebied van zonweringen zijn we ook specialist op het gebied van service. Een goede service begint volgens ons bij een gratis en vrijblijvend advies onder het genot van een bakje koffie. Liever direct een offerte? Geen enkel probleem. Adviseurs Gerdo en René staan voor je klaar in de showroom te Zutphen. 


Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, veranda of serre in jouw leefomgeving

Veelgestelde vragen

Uiteraard snappen we dat je niet wekelijks zonwering laat monteren en daarom mogelijk wat vragen hebt die je aan ons willen stellen. Buiten het feit genomen dat we deze vragen uiteraard graag voor je beantwoorden is het misschien een prettig idee dat je meteen al antwoord krijgt op de belangrijkste vragen. Daarom hebben we hieronder de belangrijkst vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet.

Misschien heb je nog enkele persoonlijke vragen welke hieronder nog niet direct beantwoord zijn. Geen probleem, deze vragen mag je uiteraard stellen wanneer je bij ons langskomt voor een bakje koffie. We helpen je met alle plezier.

Hoe snel leveren jullie de zonwering?

Onze zonwering wordt in reguliere gevallen geplaatst na 6 weken vanaf het moment dat je akkoord bent gegaan met de definitieve offerte. Omdat Doesburg erg dichtbij onze magazijnen ligt kan het zijn dat de zonwering al wat sneller geplaatst kan worden als er eerder een gat in de planning is. 

Het kan wel zo zijn, wegens de huidige problematiek rondom logistiek en het tekort aan grondstoffen voor materialen als aluminium, dat levertijden iets vertraagd zijn.

Wil je je zonwering op korte termijn ontvangen of heeft het enige haast? Geef dit vooral even aan bij onze adviseurs en zij zullen je informeren over de actuele stand van de levertijd en in hoeverre dit matcht met jouw wensen.

Welke kwaliteit zonwering kan ik verwachten bij Mijnzonweringen?

Mijnzonweringen werkt enkel met de hoogste kwaliteit zonweringen uit Nederland. Inderdaad, we werken enkel met Nederlandse leveranciers om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. De kwaliteit van de zonweringen, zo blijkt uit eigen ervaring, doorstaan de tand des tijds. 

In welke omgeving plaatst Mijnzonweringen haar zonweringen?

Mijnzonweringen is over het algemeen werkzaam in een straal van 50 kilometer rondom Zutphen, Apeldoorn en in de Achterhoek. Zo plaatsten we onlangs zonweringen op plekken als Zutphen, Eefde, Doetinche, Ruurlo en Apeldoorn. 

Kan ik vrijblijvend een offerte ontvangen?

Zeker weten, bij Mijnzonweringen ontvang je altijd een vrijblijvende offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je bepalen of wij een geschikte partij zijn voor jou. Transparantie hebben we erg hoog in het vaandel staan en bij schuwe praktijken blijven we ver uit de buurt.

Ik wil de zonweringen graag eerst zien, kan dat?

Uiteraard. Je kunt de zonweringen altijd komen bekijken bij ons in de showroom. Zo heb je altijd een perfect beeld van wat je krijgt. Je kunt altijd bij ons in de showroom langskomen gedurende openingstijden. Onder het genot van een bakje koffie kun je dan, zelfs zonder afspraak, alle zonweringen komen bekijken. 

De showrooms van Mijnzonweringen zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn. Vanaf Doesburg is het zo’n 20 a 25 minuten rijden naar onze showroom te Zutphen. Alle reden dus om de zonweringen rustig eens te komen bekijken op een vrije zaterdag!

0575-471403

Maak Afspraak