Zonwering Apeldoorn noord

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Zonwering Apeldoorn

Ben je op zoek naar nieuwe zonwering en ben je woonachtig in Apeldoorn-noord? Zoek je een betrouwbare partij die kwaliteit levert en alles voor jou regelt vanaf het inmeten, de bestelling tot en met de plaatsing? Dan ben je bij Mijnzonweringen aan het juiste adres.

Vanuit onze showroom in Apeldoorn en Zutphen gaan dagelijks 10 vakspecialisten aan de slag om de regio te voorzien van zonwering. Mijnzonweringen is een onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van VTwonen).

Adviseurs Gerdo of René adviseren je graag over alle soorten zonwering. Liever advies aan huis? Dan komen we uiteraard bij je langs om jouw leefomgeving te bekijken. Treffen we je binnenkort bij jou thuis of bij ons in de showroom voor een bakje koffie?

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar zonwering? Wij helpen je met alle plezier verder. Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies

Hoogwaardige kwaliteit zonwering in Apeldoorn

Bij Mijnzonweringen werken we enkel met de hoogste kwaliteit zonwering van Nederlandse komaf. Want wanneer jij blij bent met de kwaliteit van de zonwering, pas dan zijn wij ook blij.

Na jaren van uitvoerig testen van de zonwering zijn we bij een aantal leveranciers uitgekomen welke ons de beste kwaliteit kunnen bieden. Met onze specialisten in dienst die al meer dan 15 jaar in het vak zitten is oog voor detail en kwaliteit een tweede natuur geworden als het aankomt op zonwering. 

Naast het feit dat de zonwering van Nederlandse komaf is kunnen we een snelle levertijd garanderen omdat de producten niet zo ver van huis worden geproduceerd. Het is een fijne bijkomstigheid dat je woonachtig bent in Apeldoorn Noord.

Veelgestelde vragen

Het is logisch dat je enkele vragen hebt over de zonwering die je overweegt te laten plaatsen of te laten repareren. Daarnaast heb je misschien vragen over hoe het proces eraan toe gaat bij Mijnzonweringen.

Dat begrijpen we uiteraard maar al te goed. Je laat immers niet iedere dag nieuwe zonwering installeren. Daarom hebben we hieronder alvast enkele vragen voor je opgesomd. Persoonlijke vragen beantwoorden we uiteraard geheel vrijblijvend wanneer je bij ons in de showroom langskomt voor een advies of wanneer we bij jou thuis komen om de situatie te bekijken.

Waar is Mijnzonweringen gevestigd?

Mijnzonweringen heeft twee showrooms. De showrooms zijn gevestigd in Zutphen en Apeldoorn. Onze vestiging in Apeldoorn is gevestigd aan de Deventerstraat 78 in het centrum. Vanaf Apeldoorn Noord, zoals je weet, is dit een klein stukje met de auto of de fiets. Lekker gemakkelijk dus. 

Hoe gaat het in zijn werk bij Mijnzonweringen?

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen dan inventariseren we jouw wensen en zijn we benieuwd of je graag eens langs wil komen in de showroom of dat het voor jou wenselijk is dat we bij jou langskomen om alles te inventariseren.

Nadat we in kaart hebben gebracht waar jouw behoefte precies ligt maken we een offerte op. Heb je nog vragen over de offerte? Geen enkel probleem, de deze beantwoorden we uiteraard graag.

Waarna de offerte akkoord is komen we inmeten en gaan we, wanneer je akkoord bent met de definitieve offerte, over tot bestelling. We plannen direct een datum in om de zonwering te plaatsen. 

Wanneer de zonwering is gearriveerd in ons magazijn in Apeldoorn dan komen we richting Apeldoorn-Noord om de zonwering te installeren bij jou.

Welke levertijd kan ik verwachten van de zonwering?

Omdat we bij Mijnzonweringen samenwerken met Nederlandse leveranciers kunnen we een snelle levertijd bieden waardoor we sneller dan gemiddeld kunnen leveren bij Mijnzonweringen. Hou gemiddeld rekening met een levertijd van zo’n 4-8 weken vanaf het moment dat de zonwering is besteld. Je kunt dus binnen 4-8 weken genieten van je zonwering!

Bijkomend voordeel is dat je woonachtig bent in Apeldoorn Noord waardoor we in de buurt zitten en daardoor in een korter blok de zonwering kunnen plaatsen. Zo is de kans groter dat we bij een gaatje in de agenda al bij je langs kunnen komen voor het plaatsen van de zonwering. 

In welke straal zijn jullie werkzaam?

Mijnzonweringen is werkzaam in een straal van zo’n 30 kilometer rondom Apeldoorn en Zutphen. Uiteraard valt Apeldoorn Noord hier binnen. 

In het verleden hebben we al veel mensen uit Apeldoorn Noord mogen helpen met de reparatie van hun zonwering of met het plaatsen van nieuwe zonwering in hun woning.

0575-471403

Maak Afspraak