Rolluiken Apeldoorn

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen&Apeldoorn

Rolluiken Apeldoorn

Bij Mijnzonweringen te Apeldoorn vind je twee soorten rolluiken; het traditionele rolluik en het monoblok rolluik. Op deze pagina gaan we het hebben over de verschillende rolluiken die je bij Mijnzonweringen kunt verkrijgen.

Beide soorten rolluiken hebben hun voor- en nadelen. Het traditionele rolluik, dat tevens is goedkoper is, wordt geleverd als een bouwpakket. De as, het rolluik en bijvoorbeeld de veren van het rolluik worden apart geleverd. Het rolluik wordt dus pas in elkaar gezet op het moment van montage bij jou thuis in Apeldoorn of omgeving.

Werkwijze

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan bij Mijnzonweringen. We leggen het je graag puntsgewijs even uit.

Afspraak maken

Denk je na over de aanschaf van zonwering? Maak een afspraak in de showroom met een van de specialisten

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens een bezoek aan de showroom denkt een van de specialisten met je mee. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend!

Productie

Akkoord? We gaan we voor je aan de slag. We zorgen dat jouw op maat gemaakte zonwering wordt geproduceerd.

Montage

We gaan aan de slag. De monteurs met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat je binnen een dagdeel al kunt genieten.

Enkele impressies van de mogelijkheden


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar zonwering? Wij helpen je met alle plezier verder. Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies

Rolluiken Apeldoorn monoblok of conventioneel?

Het monoblok systeem is een rolluik waarin eigenlijk het volledige rolluik geïntegreerd is één blok bovenaan het raam. Dit blok wordt gemonteerd op het raam van jouw woning in Apeldoorn. Eigenlijk wordt het rolluik met dit systeem onderdeel van het raam. Het monoblok systeem zorgt voor een thermische en akoestische isolatie waardoor geluid en kou buiten blijven.

 

Specialist Ron helpt graag in Apeldoorn

Specialist Ron helpt je graag verder met het maken van een keus qua rolluiken. Uiteraard komen we altijd bij jou op locatie om te komen bekijken hoe jouw ramen erbij staan en welke soort rolluik hierop het best zou passen.

Heb je zelf al een voorkeur? Dan proberen we daar uiteraard altijd rekening mee te houden. Treffen we je binnenkort bij jouw woning te Apeldoorn? Dan krijg je van ons een gratis advies over de door jou gezochte rolluiken zonwering.

0575-471403

Maak Afspraak