Zonwering tussen glas ervaringen

Zonwering tussen glas bestaat inmiddels alweer enkele jaren en is niet meer helemaal ‘’nieuw’’. Wel is het zo dat je zonwering tussen glas nog lang niet overal terugziet en daarom is het soms nog gissen naar hoe prettig dergelijke zonwering nou eigenlijk is en welke ervaringen men ermee heeft. 

De ervaringen met zonwering tussen glas

Naast dat we bij Mijnzonweringen goede ervaringen hebben met de zonwering tussen glas is het natuurlijk wel een gevalletje ‘’Wij van WC-eend adviseren WC-eend’’ op het moment dat we zeggen dat deze vorm van zonwering helemaal het einde is. 

Daarom hebben we klanten van ons en op het internet gekeken naar ervaringen met deze vorm van zonwering. Hieronder hebben we enkele reacties uiteengezet op de vraag wat de ervaring is met zonwering tussen het glas. Let op; de antwoorden zijn geparafraseerd (in eigen woorden overgenomen).

Wij zijn mijnzonwering.nl

Mijnzonweringen is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (te zien bij VTwonen). Met onze ruime 10 jaar aan ervaring en meer dan 1.000 geplaatste zonweringen noemen we onszelf specialist op dit gebied.

Mijnzonweringen is dé partij voor jou wanneer je op zoek bent naar zonwering van hoge kwaliteit en graag van A tot Z ontzorgt wordt. Wij nemen jou echt álle zorgen uit handen.

Onze specialist adviseurs zijn je graag van dienst. Je bent van harte welkom voor een bakje koffie in de showroom in Zutphen of Apeldoorn.

Iemand op het internet

Wij hebben al jarenlang zonwering tussen het glas in een deur zitten. De bewoners die hier voor ons woonden hebben daarvoor gekozen. 

De zonwering werkt in principe prima, echter is het wel zo dat we de zonwering tussen het glas één keer hebben ingesteld en daarna hebben we deze eigenlijk niet veel meer gebruikt. De techniek is vrij eenvoudig, dus er gaat ook niet snel iets aan koop verwacht ik. 

Iemand op het internet

Een andere internetgebruiker geeft aan dat hij zonwering tussen het glas heeft geplaatst in de badkamer. Alsmede geeft hij aan dat de zonwering niet heel veel gebruikt wordt nadat het wordt ingesteld. 

Als voordeel wordt er benoemd dat de zonwering nooit meer schoongemaakt hoeft te worden. Je zou zelfs de zonwering via domotica kunnen laten aansturen, dan kun je het zo instellen dat de zonwering telkens in kleine stukje draait om de zon tegen te houden wanneer neer nodig en open te staan wanneer nodig.

Ervaring van de leverancier

Wat zijn nou eigenlijk de ervaringen van zonwering tussen glas wanneer je het aan de producent van de zonwering vraagt? Er zitten namelijk best wel wat verschillen wanneer je zonwering tussen glas vergelijkt met reguliere zonwering.

Zonwering tussen glas is hygiënischer

Zonwering tussen glas is in basis hygiënischer dan wanneer je reguliere zonwering hebt hangen. Dit heeft ermee te maken dat er geen stof tussen de zonwering komt wanneer deze tussen het glas hangt. 

In veel huizen, in het geval van reguliere zonwering, zie je toch al snel een klein stoflaagje ontstaan op de zonwering dat ook nog eens erg lastig is weg te krijgen op het moment dat je het wil schoonmaken. Tenslotte is het ook nog eens een tijdrovende klus.

Zonwering tussen glas oogt fris

Zonwering tussen glas oogt erg fris omdat er in basis niet voor het raam hangt waardoor je een ruimtelijker gevoel krijgt in de kamer waar je de zonwering tussen het glas eventueel zou willen laten plaatsen. Voor de decoratie is dan natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om een een gordijn of andere vorm van raamdecoratie te laten plaatsen.


Anderen vertellen

Herma

Top service! Ze namen eerst de tijd om alles goed te bekijken en kwamen vervolgens met een op maat gemaakte oplossing. De communicatie was duidelijk en prettig, en alles was razendsnel geregeld en geïnstalleerd.

Gert-Jan

Direct persoonlijk contact en een prettige samenwerking.

Geert

Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Conclusie ervaring zonwering tussen glas

We hebben in dit artikel enkele ervaringen gelezen van mensen die een zonwering hebben laten plaatsen tussen het glas. Over het algemeen gaven zij aan dat deze zonwering in basis erg prettig is en weinig onderhoud behoeft.

Wel gaven zij daarnaast aan dat er in basis niet heel veel gebruik werd gemaakt van deze soort zonwering nadat het was ingesteld. 

Als zonweringsbedrijf kunnen we bovenstaand onderschrijven. Qua gebruik van de zonwering is dit geheel afhankelijk van de gebruiker. Sommigen stellen hun zonwering dagelijks anders in terwijl anderen ervoor kiezen om de zonwering altijd in dezelfde positie te laten staan. 

Als laatste toevoeging doen wij dat zonwering tussen het glas in sommige gevallen frisser oogt dan reguliere zonwering omdat het iets ‘’opgeruimder’’ staat.

Woonachtig in Zutphen of omgeving? Dan helpen wij je graag verder met de realisatie van zonwering tussen glas.


kunnen we je helpen mijnzonweringen

Kunnen we je helpen?

René is de specialist als het aankomt op buitenzonwering. Met zijn 15 jaar aan ervaring in dit vakgebied is geen uitdaging hem teveel. Stel al je vragen gerust aan René.

René

Specialist

0575-471403

Maak Afspraak