Zonwering nat oprollen

Is het verstandig om zonwering nat op te rollen? Het is een vraag met een tweeledig antwoord. Vroeger werd namelijk altijd gezegd dat je een zonwering niet nat mag oprollen wanneer deze bijvoorbeeld te lijden heeft gehad aan regen of andere nattigheid.

Tegenwoordig is dat anders. Er zit vaak een speciale coating verwerkt in de zonwering en zonneschermen. Met de huidige technologie kun je daarom vaak je zonwering prima oprollen nadat deze nat is geregend. Zaak is wel om binnen twee dagen de zonwering weer te openen zodat het restant aan vocht alsnog kan drogen. Anders gaat het vocht alsnog aan de wandel met je zonwering, en dat wil je niet.

De vraag is wel of je hier mee wil gaan spelen of dat je er verstandiger aan doet om de zonwering even uit te hangen tot het moment dat het gewoon droog is. Er zullen waarschijnlijk al genoeg mensen zijn die zijn vergeten hun zonwering uit te hangen en een aantal dagen later alsnog denken; oeps vergeten..

Tenslotte raden we het wel altijd aan, mocht je je zonwering toch willen gaan inhalen terwijl deze nog nat is, om even met de plaatsende partij te overleggen of het verstandig is om dit te doen.

Ben je op zoek naar zonwering in Zutphen of omgeving? Dan helpen we je graag verder.

0575-471403

Maak Afspraak