Zonwering bij een naar buitend draaiend raam

Wanneer je op zoek bent naar zonwering voor een naar buiten draaiend raam dan zijn er een aantal opties waar je voor kunt kiezen voor wat betreft het plaatsen / laten plaatsen van zonwering.

Voorname keuzes bij een naar buiten draaiend raam zijn over het algemeen een uitvalscherm of een knikarmscherm. Een uitvalscherm of knikarmscherm wordt boven het raam gemonteerd waardoor het raam alle ruimte heeft om naar buiten open te draaien of te kiepen. Over het algemeen is een uitvalscherm iets meer windvast dan een knikarmscherm.

Uiteraard zou je ook kunnen kiezen voor screens in het geval van een naar buiten draaiend raam, echter is op dat moment montage op het kozijn een lastiger verhaal. Daarom worden screens in het geval van een naar buiten draaiend raam veelal op de muur boven het raam gemonteerd.

Conclusie: het blijft vaak een persoonlijke situatie en voorkeur wanneer je op zoek gaat naar zonwering voor een naar buiten draaiend raam. Onze tip is om je vooral eens (vrijblijvend) te laten adviseren door een zonweringsspecialist om tot een goed beeld te komen van jouw situatie.

Oriënteer je je op de aanschaf van zonwering in de omgeving van Zutphen? Dan helpen wij je graag verder!

0575-471403

Maak Afspraak