Teamuitje zeemeermin zwemmen

Het jaarlijkse teamuitje zit er weer op. Dit jaar zijn we lekker uit wezen eten en hebben we een verrassingsactiviteit gedaan in de vorm van, je raadt het nooit, zeemeermin zwemmen. Een van de collega’s had van deze activiteit gehoord en besloot eens te informeren bij verschillende zwembaden of we een of twee uurtjes het zwembad konden afhuren om de activiteit te gaan doen.

Na enkele belletjes was het zover; we hadden een zwembad gehuurd. Nu de zeemeermin staarten nog. We hebben het internet wederom rond moeten zoeken en kwamen toen bij Zeermeerminshop uit, wat hadden zij een mooie zeemeermin staarten te koop. Die wilden we hebben. Het was alleen nog de vraag of de zeemeermin staarten te huur waren. Uiteindelijk hebben we gebeld naar Zeemeerminshop met de vraag of we een aantal zeemeermin staarten konden huren; en dat kon.

Toen hebben we uiteindelijk met alle monteurs van Mijnzonweringen in het zwembad gelegen als zeemeerminnen en zeemeermannen. Je kunt je wel voorstellen hoe dat eruit gezien moet hebben.

0575-471403